skip to Main Content

Sluitplannen & sluitsystemen

Wanneer kiest u voor een sluitplan/sluitsysteem?

Er zijn natuurlijk situaties denkbaar wanneer het ongewenst is dat iedereen met één en dezelfde sleutel toegang heeft tot een specifieke ruimte. In die gevallen kan een sluitplan een goede oplossing bieden. Het kan zowel kleinschalig als grootschalig worden opgezet en geïmplementeerd, ook kan het aantal gewenste sleutels zo nodig nog worden uitgebreid. Het is ook mogelijk om verschillende sleutels verschillende maten van toegang te geven binnen een gebouw. Met een moedersleutel (hoofdsleutel) heeft u toegang tot alle ruimtes, en met een andere sleutel bijvoorbeeld enkel de voordeur van het pand en het eigen kantoor. Het sluitplan/sluitsysteem heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Minder sleutels in omloop betekent meer veiligheid
  • Iedereen heeft alleen toegang tot relevante ruimtes
  • U kunt zelf bepalen wie waar kan komen met een specifieke sleutel

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om aan specifieke wensen te voldoen. Heeft u een vraag over sluitsystemen? Stel uw vraag gerust, wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Schakel ons in om uw sluitsysteem / sluitplannen te realiseren

Wilt u graag een nieuw sluitplan/sluitsysteem? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Dan komen wij bij u langs om een plan op te stellen, en voorzien wij u van een prachtig sluitsysteem.

Call Now Button06-24680255