skip to Main Content

24 uurs service en allround dienstverlening

Zoekt u een goede en betrouwbare slotenmaker in Zaltbommel? AS Slotenmaker staat 24 uur per dag voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u vakkundig en snel helpen. Heeft u zichzelf buitengesloten? Dan is onze slotenservice binnen 30 minuten bij u in Zaltbommel om u weer naar binnen te helpen. Uiteraard omvat onze service nog veel meer diensten waarmee we u kunnen ondersteunen. Hier leest u alles over wat onze slotenservice in Zaltbommel voor u doet.

Sloten openen in Zaltbommel

Het kan u zomaar gebeuren dat u buitengesloten bent. Bijvoorbeeld als uw sleutels gestolen zijn, of als u uw sleutels bent verloren. Het kan zijn dat u wel weet waar uw sleutels zijn, maar dat ze gewoon in uw huis liggen; u bent ze vergeten mee te nemen. Hoe dan ook, AS Slotenmaker zorgt ervoor dat u weer naar binnen kunt. Is er spoed bij? Dan zijn wij binnen 30 minuten zijn wij bij u, zodat u weer veilig uw woning in kunt.

Slotenmaker prijzen in Zaltbommel overdag
(08:00 uur t/m 18:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75 *
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen late uurtjes
(18:00 – 21.00 / 21.00 – 23.00 uur)

  • Toeslag: € 45,40 / € 90,75
  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75*
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

slotenmaker Zaltbommel

Buitengesloten Zaltbommel

slot vervangen Zaltbommel

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Sloten vervangen in Zaltbommel

Ook sloten zelf zijn soms aan vervanging toe. Het is verstandig om uw sloten te vervangen als u uw sleutels verloren bent of als ze zijn gestolen. Heeft u een nieuw huis in Zaltbommel en u wilt zeker weten dat niemand anders de sleutels heeft? Is er recent ingebroken in uw woning en u wilt zich weer veilig voelen. Sloten verouderen in de loop der jaren, waardoor ze niet meer voldoen aan de eisen die wij nu stellen qua veiligheid. Om het inbrekers niet te gemakkelijk te maken is het verstandig om oude slot te vervangen door nieuwe cilindersloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Advies over veilig wonen

Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen woning en in uw bedrijfspand in Zaltbommel. AS Slotenmaker adviseert u daarom over veiligheid in en rondom uw woning of kantoor. Wilt u informatie over de beveiliging van uw woning, of bijvoorbeeld over het vervangen van een deur- of cilindersloten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Slotenmaker met heldere tarieven

Kiezen voor AS Slotenmaker is verstandig, omdat wij u vooraf precies vertellen wat de kosten van onze diensten zijn. Wij hebben heldere, vaste tarieven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vooral als u met spoed onze service nodig heeft om uw deur te openen is het fijn om te weten dat er geen misbruik van de situatie wordt gemaakt. U kunt bij onze slotenmakers direct met PIN betalen. Voorkom vervelende situaties met een betrouwbare slotenservice en bel daarom met AS Slotenmaker als u buitengesloten bent in Zaltbommel.

Bel AS Slotenmaker voor het vervangen van uw sloten

Bel AS Slotenmaker voor het vervangen van uw sloten in Zaltbommel 24 uur per dag op 06-24680255. Heeft u andere vragen voor ons of wilt u per mail een afspraak dan kan dat via albinahandybees@yahoo.com. Een betrouwbare slotenservice in Zaltbommel vindt u bij AS Slotenmaker.

Call Now Button06-24680255