skip to Main Content

Slotenmaker Zaltbommel

24 uurs service en allround dienstverlening

Zoekt u een goede en betrouwbare slotenmaker in Zaltbommel? AS Slotenmaker staat 24 uur per dag voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u vakkundig en snel helpen. Heeft u zichzelf buitengesloten? Dan is onze slotenservice binnen 30 minuten bij u in Zaltbommel om u weer naar binnen te helpen. Uiteraard omvat onze service nog veel meer diensten waarmee we u kunnen ondersteunen. Hier leest u alles over wat onze slotenservice in Zaltbommel voor u doet.

Sloten openen in Zaltbommel

Het kan u zomaar gebeuren dat u buitengesloten bent. Bijvoorbeeld als uw sleutels gestolen zijn, of als u uw sleutels bent verloren. Het kan zijn dat u wel weet waar uw sleutels zijn, maar dat ze gewoon in uw huis liggen; u bent ze vergeten mee te nemen. Hoe dan ook, AS Slotenmaker zorgt ervoor dat u weer naar binnen kunt. Is er spoed bij? Dan zijn wij binnen 30 minuten zijn wij bij u, zodat u weer veilig uw woning in kunt.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Zaltbommel

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Zaltbommel

Sloten vervangen in Zaltbommel

Ook sloten zelf zijn soms aan vervanging toe. Het is verstandig om uw sloten te vervangen als u uw sleutels verloren bent of als ze zijn gestolen. Heeft u een nieuw huis in Zaltbommel en u wilt zeker weten dat niemand anders de sleutels heeft? Is er recent ingebroken in uw woning en u wilt zich weer veilig voelen. Sloten verouderen in de loop der jaren, waardoor ze niet meer voldoen aan de eisen die wij nu stellen qua veiligheid. Om het inbrekers niet te gemakkelijk te maken is het verstandig om oude slot te vervangen door nieuwe cilindersloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Advies over veilig wonen

Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen woning en in uw bedrijfspand in Zaltbommel. AS Slotenmaker adviseert u daarom over veiligheid in en rondom uw woning of kantoor. Wilt u informatie over de beveiliging van uw woning, of bijvoorbeeld over het vervangen van een deur- of cilindersloten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct een slotenmaker in Zaltbommel

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Slotenmaker met heldere tarieven

Kiezen voor AS Slotenmaker is verstandig, omdat wij u vooraf precies vertellen wat de kosten van onze diensten zijn. Wij hebben heldere, vaste tarieven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vooral als u met spoed onze service nodig heeft om uw deur te openen is het fijn om te weten dat er geen misbruik van de situatie wordt gemaakt. U kunt bij onze slotenmakers direct met PIN betalen. Voorkom vervelende situaties met een betrouwbare slotenservice en bel daarom met AS Slotenmaker als u buitengesloten bent in Zaltbommel.

Bel AS Slotenmaker voor het vervangen van uw sloten

Bel AS Slotenmaker voor het vervangen van uw sloten in Zaltbommel 24 uur per dag op 06-24680255. Heeft u andere vragen voor ons of wilt u per mail een afspraak dan kan dat via info@albinasecure.nl. Een betrouwbare slotenservice in Zaltbommel vindt u bij AS Slotenmaker.

    Call Now Button06-24680255