skip to Main Content

AS slotenmaker in Waalwijk met allround dienstverlening

Heeft u een goede en betrouwbare slotenmaker in Waalwijk nodig? Bel dan naar AS slotenmaker. In spoedgevallen is onze slotenservice binnen 30 minuten bij u om u uit de brand te helpen. Met onze uitgebreide dienstverlening staan wij u graag bij. Om u een goed beeld te geven van wat wij als slotenmaker in Waalwijk voor u kunnen doen geven wij u graag enkele voorbeelden.

Wij openen uw deur in Waalwijk

Het kan helaas voorkomen dat u buitengesloten bent. Uw sleutels zijn gestolen, u bent ze verloren of ze liggen nog binnen. Wat er ook aan de hand is, wij zorgen er voor dat u uw woning weer binnen kunt treden. Binnen een half uur zijn wij ter plaatse om ervoor te zorgen dat u veilig uw woning weer in kunt.

Slotenmaker prijzen in Waalwijk

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

slotenmaker Waalwijk

Buitengesloten Waalwijk

slot vervangen Waalwijk

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Wij vervangen sloten schadevrij

Ook uw sloten zelf zijn zo nu en dan aan vervanging toe. Dit kan zijn omdat u uw sleutels verloren bent of dat deze zijn gestolen. Misschien heeft u een nieuw huis in Waalwijk en wilt u zeker weten dat niemand anders de sleutels. Of u bent u het slachtoffer geworden van een inbraak en wilt u zich weer veilig voelen in uw eigen woning. Daarnaast kunnen sloten ook verouderen. waardoor ze niet meer voldoen aan de veiligheidseisen van nu. Om het inbrekers niet te makkelijk te maken, doet u er goed aan oude slot(en) door een professionele slotenmaker te laten vervangen met een nieuw cilinderslot dat aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet.

Wij adviseren u graag over veiligheid

Het is belangrijk dat u veilig bent in uw eigen woning of bedrijfspand in Waalwijk. AS Slotenmaker adviseert u graag over de beveiliging van uw woning of bedrijf. Wilt u meer weten over de beveiliging van uw woning of het vervangen uw deur- of cilindersloten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

AS slotenmaker hanteert vaste tarieven

U doet er goed aan om te kiezen voor AS slotenmaker. Wij hanteren vaste tarieven waardoor u van te voren weet wat u kwijt bent. U komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan als u snel iemand nodig heeft om uw deur te openen. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u dus ook van te voren precies vertellen wat de kosten zijn. En u kunt bij onze slotenmakers betalen met pin. Voorkom vervelende situaties en bel bel AS Slotenmaker in Waalwijk.

Bel AS slotenmaker om uw sloten te vervangen

U bereikt AS slotenmaker in Waalwijk 24 uur per dag op het nummer 06-24680255. Heeft u andere vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons ook mailen op info@albinasecure.nl. Voor een betrouwbare slotenmaker in Waalwijk moet u bij AS slotenmaker zijn.

Call Now Button06-24680255