skip to Main Content

Dé slotenmaker voor VvE’s en woningcoöperaties

AS Slotenmaker levert naast spoedklussen ook full-service diensten voor VvE’s (Vereniging van Eigenaren) en woningcoöperaties. Wij nemen uw zorgen op het gebied van inbraakbeveiliging en het onderhouden van uw sloten graag uit handen. Dat geldt voor zowel de woningen binnen de VvE of woningcoöperatie als voor de gemeenschappelijke ruimtes. Denk hierbij aan de entree, opslagruimtes en tussendeuren. Bij grotere projecten hanteren wij als allround slotenmaker speciale tarieven en kunnen we regelingen op maat treffen. Zo profiteert u van vaste lage tarieven en kan onze slotenmaker snel in actie komen bij calamiteiten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en werken in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht.

Onderhoudscontracten voor VvE’s en woningcoöperaties

Met onze onderhoudscontracten voor VvE’s en woningcoöperaties hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de condities van de sloten en de kosten bij calamiteiten. Wij zijn gespecialiseerd in het openen van allerlei soorten sloten, dus het lukt ons vrijwel altijd om de bewoners optimaal van dienst te zijn. Alles wordt vooraf duidelijk besproken en vastgelegd. VvE’s en woningcoöperaties kunnen bij AS Slotenmaker rekenen op:

  • Hoge collectiviteitskortingen
  • Duidelijke afspraken
  • 24/7 inzetbaar bij calamiteiten
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten
  • Altijd binnen ca. 30 minuten ter plaatse

Slotenmakers - AS Slotenmaker

Speciale slotenmaker prijzen bij buitensluitingen

Wanneer bewoners zichzelf hebben buitengesloten kunnen wij hen snel en flexibel te hulp schieten. Volgens de vooraf gemaakte afspraken die gemaakt zijn met de VvE of woningcoöperatie, zorgen wij voor een snelle en flexibele service. Zo zijn wij snel ter plaatse en maken wij het slot open zonder schade. Ook als dit ’s avonds, ’s nachts of in het weekend gebeurt. Doordat wij ons altijd houden aan de gemaakte afspraken en werken met transparante tarieven weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u nooit te maken met extra kosten. Neem vandaag nog contact met ons op en bekijk wat wij als slotenmaker voor uw VvE of woningcoöperatie kunnen betekenen.

Call Now Button06-24680255