skip to Main Content

Uw sloten snel vervangen in Vlaardingen

Zoekt u een slotenmaker in Vlaardingen?
Bij de slotenservice van AS Slotenmaker bent u hiervoor op de juiste plek. Wij vervangen uw sloten graag. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar. Of u uzelf nu per ongeluk heeft buitengesloten of wanneer er sprake is van een inbraak, bij AS Slotenmaker bent u aan het juiste adres. Wij kunnen zeer spoedig uw cilinderslot of deurslot vervangen, en zijn doorgaans al binnen ca. 30 minuten bij u aan de deur.

Benieuwd naar al onze diensten en de spotgoedkope prijzen van onze slotenmaker?
Onze slotenservice schakelt u eenvoudig en snel in vanuit Vlaardingen!

Slotenmaker prijzen in Vlaardingen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Werking van onze slotenservice in Vlaardingen

Wanneer wij bij u langskomen in Vlaardingen voor het vervangen van uw sloten, bijvoorbeeld wanneer u uw sleutels bent kwijtgeraakt, buitengesloten bent of wanneer er sprake is van inbraak, monteren wij in uw huis alleen de beste sloten. Al onze sloten zijn kwalitatief goed, omdat ze gecertificeerd zijn met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Aan deze sloten worden strenge kwaliteits- en veiligheidseisen gesteld. Dit komt de inbraakbeveiliging van uw huis zeker ten goede. Na het vervangen van uw sloten, geven we u indien gewenst advies over de beste beveiliging voor uw bedrijfspand of woning. Elk slot, of dit nu een deurslot of cilinderslot is, kunnen wij vervangen door een professioneler slot.
Dit alles voor zeer scherpe prijzen. En wat helemaal mooi is: bij ons betaalt u gewoon met de pin!

slotenmaker vlaardingen

slot vervangen vlaardingen

slot open breken vlaardingen

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Diensten van AS Slotenmaker in Vlaardingen

Naast dat AS Slotenmaker in Vlaardingen een 24-uurs slotenservice is, kunnen wij u ook een volledig pakket aanbieden op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie. Wij bieden u een resultaat op maat.

Wilt u dat uw woning of bedrijf een betere inbraak- of brandbeveiliging heeft?
Leg het in onze handen en laat ons al uw sloten vervangen, zoals onder andere uw deurslot en cilinderslot. Wij brengen vervolgens professioneel hang- en sluitwerk aan.

Heeft u last van brandschade of is er bij u ingebroken?
Onze slotenmaker komt graag bij u langs in Vlaardingen voor het repareren van de aanwezige schade. Kortom, de slotenservice van AS Slotenmaker is uw partner wanneer u uw woning of pand optimaal wilt laten beveiligen.

Ja, ik wil gebruik maken van AS Slotenmaker in Vlaardingen

Zijn uw sloten in Vlaardingen hoognodig aan vervanging toe? Kunt u uw huis niet meer in? Of heeft u AS Slotenmaker om een andere reden nodig?
Contacteer direct onze slotenmaker. Wij bieden goede, betaalbare prijzen en een snel, vakkundig resultaat. Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Onze slotenmaker vervangt uw sloten graag in Vlaardingen!

Call Now Button06-24680255