skip to Main Content

Slotenservice met allround dienstverlening

Bent u op zoek naar een snelle en goede slotenmaker in Vianen? Wij van AS Slotenmaker staan 24 uur per dag voor u in Vianen klaar. Met ruim 20 jaar aan ervaring helpen wij u vakkundig en snel. Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten in Vianen, dan kunt onze slotenservice 24 uur per dag bereiken. In spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u. Uiteraard zijn wij u op nog veel meer vlakken van dienst. Onderstaand leest u meer over de diensten van AS Slotenservice in Vianen.

Sloten laten openen in Vianen

Het kan iedereen overkomen: u staat al buiten en de sleutels van uw deur liggen nog in huis. Het kan ook zijn dat uw sleutelbos is gesloten, of dat u deze kwijt bent. Wat er ook gebeurd is, als u niet in staat bent om zelf uw eigen huis te openen, dan kunnen wij dat voor u doen. Wij zijn binnen een half uur bij u in Vianen om u veilig naar binnen te helpen.

Slotenmaker prijzen in Vianen overdag
(08:00 uur t/m 18:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75 *
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen late uurtjes
(18:00 – 21.00 / 21.00 – 23.00 uur)

  • Toeslag: € 45,40 / € 90,75
  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75*
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

slotenmaker Vianen

Buitengesloten Vianen

slot vervangen Vianen

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Sloten vervangen in Vianen

De sloten van uw huis kunnen aan slijtage onderhevig zijn. Het kan dus voorkomen dat uw sloten eens in de zoveel tijd vervangen moeten worden. Ook als uw sleutels gestolen zijn, of als ze bent verloren is het niet onverstandig om uw sloten te laten vervangen. Misschien heeft u een nieuw huis gekocht in Vianen en wilt u alle sloten vervangen. Ook dat doen wij natuurlijk voor u. Bij schade aan sloten, door een inbraak of een poging tot inbraak en als sloten verouderd zijn, moet u de sloten ook laten vervangen. Als wij een deurslot of cilinderslot voor u vervangen, doen wij dat met erkende sloten van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Advies over veilig wonen

U moet met een veilig gevoel in uw huis kunnen wonen. Met de juiste sloten weet u dat ongenode gasten geen kans maken. Voor ons is het belangrijk dat u veilig bent in uw woning en of bedrijfspand in Vianen. AS Slotenmaker adviseert u daarom over sloten en veiligheid. Om informatie in te winnen of om een afspraak in te plannen kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of per telefoon.

AS slotenmaker hanteert vaste tarieven

Bij AS Slotenmaker werken we met heldere vaste tarieven. Zo weet u van te voren wat u betaalt voor onze sleutel- en slotenservice in Vianen. Er zijn helaas bedrijven die dit anders aanpakken, maar bij ons komt u gegarandeerd niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Ook in spoedgevallen vertellen wij u vooraf wat de kosten zijn. Uiteraard kunt u bij onze slotenservice met de PIN betalen.

AS slotenmaker is er om uw sloten te vervangen

U kunt AS slotenmaker voor al uw nieuwe sloten in Vianen 24 uur per dag bellen via 06-24680255. Heeft u nog andere vragen, of wilt u een afspraak per e-mail maken, dan kan dat natuurlijk ook via albinahandybees@yahoo.com. Uw betrouwbare slotenmaker in Vianen is AS Slotenmaker.

Call Now Button06-24680255