skip to Main Content

Slotenmaker Tiel

Betrouwbare slotenservice met allround dienstverlening

Zoekt u een betrouwbare en goede slotenmaker in Tiel? AS Slotenmaker staat 24 uur per dag voor u klaar in Tiel. Met 20 jaar aan ervaring helpen wij onze klanten vakkundig en snel. Sloten stuk, of bent u per ongeluk buitengesloten bij uw woning in Tiel? Neem dan direct contact op met AS Slotenmaker. Onze slotenservice in Tiel is 24 uur per dag bereikbaar. En in spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u.

Sloten laten openen in Tiel

Het kan helaas altijd gebeuren dat u wordt buitengesloten, met de sleutels en uw tas binnen in uw woning en u staat buiten. Vervelend! Het kan ook zijn dat uw sleutelbos wordt gestolen of dat u deze bent verloren. Wat ook de reden is dat u bent buitengesloten, AS Slotenmaker helpt u snel weer naar binnen. In minder dan 30 minuten zijn wij bij u in Tiel om u weer veilig uw woning in te helpen.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Tiel

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Tiel

Sloten vervangen in Tiel

Ook uw deursloten moet eens in de zoveel tijd vervangen worden. In geval van gestolen of verloren sleutels bijvoorbeeld. Of misschien heeft u een nieuwe woning in Tiel en wilt zeker weten dat u als enige toegang heeft en dus wilt u alle sloten laten vervangen. Ook dan staan wij van AS Slotenmaker voor u klaar. In geval van schade aan uw sloten door een inbraak of een poging tot inbraak en bij verouderde sloten, moeten deze sloten ook worden vervangen. Wij plaatsen natuurlijk alleen nieuwe sloten die voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo weet dus zeker dat u goede sloten van ons krijgt.

Advies over veilig wonen

Voor ons is het belangrijk dat u veilig bent in uw eigen woning of uw bedrijfspand in Tiel. AS Slotenmaker adviseert haar klanten over veiligheid in en rondom de woning of het kantoor. Wilt u meer weten over het beveiligen van een woning of bijvoorbeeld over het vervangen deur- of cilinderslot? Neem dan gerust contact met ons op.

AS slotenmaker, slotenservice met vaste tarieven

Bij AS Slotenmaker werken we met heldere vaste tarieven. Zo weet u van te voren wat u betaalt voor onze sleutel- en slotenservice in Tiel. Er zijn helaas bedrijven die dit anders aanpakken, maar bij ons komt u gegarandeerd niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Ook in spoedgevallen vertellen wij u vooraf wat de kosten zijn. Uiteraard kunt u bij onze slotenservice met de PIN betalen.

Direct een slotenmaker in Tiel

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

AS slotenmaker is er om uw sloten te vervangen

U kunt AS slotenmaker voor al uw nieuwe sloten in Tiel 24 uur per dag bellen via 06-24680255. Heeft u nog andere vragen, of wilt u een afspraak per e-mail maken, dan kan dat natuurlijk ook via info@albinasecure.nl. Uw betrouwbare slotenmaker in Tiel is AS Slotenmaker.

    Call Now Button06-24680255