skip to Main Content

Uw sloten door ons laten vervangen in Steenbergen

Neem wanneer u in Steenbergen woont contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Onze slotenmaker komt graag bij u langs voor het vervangen van uw sloten.

Bent u buitengesloten en staat u nu voor een dichte deur? Of merkt u dat er bij u is ingebroken?
Wij vervangen zo spoedig mogelijk uw cilinderslot of deurslot. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat we al binnen ca. 30 minuten bij u aanwezig zijn. Kortom, neem vanuit Steenbergen contact op met onze slotenservice en neem kennis van onze slotenmaker en onze verrassend lage prijzen!

Slotenmaker prijzen in Steenbergen overdag
(08:00 uur t/m 18:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75 *
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen late uurtjes
(18:00 – 21.00 / 21.00 – 23.00 uur)

  • Toeslag: € 45,40 / € 90,75
  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75*
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Aanpak van onze slotenservice in Steenbergen

Wanneer er sprake is van een inbraak of u uzelf per ongeluk heeft buitengesloten, wilt u uiteraard zo vlug mogelijk geholpen worden. En dat is zeker mogelijk! Schakel AS Slotenmaker in voor het vervangen van uw sloten. Al onze sloten dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit keurmerk betekent dat de sloten aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Des te meer sloten wij voor u kunnen vervangen, hoe veiliger uw woning of bedrijfspand straks wordt. Wij vervangen graag meteen uw deurslot en cilinderslot. Onze slotenmaker vertelt u graag meer over onze prijzen, want deze zijn verrassend scherp. U heeft de mogelijkheid via pin bij ons te betalen. Dit alles maakt ons tot uw professionele partner binnen de veiligheid van uw eigen woning of pand.

slotenmaker steenbergen

slot vervangen steenbergen

slot open breken steenbergen

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Al onze diensten

Wij zijn in Steenbergen niet alleen beschikbaar als 24-uurs slotenservice. Wij zijn zeer gespecialiseerd op het gebied van beveiliging en preventie. Nodig ons gerust uit voor een grondige controle binnen uw woning of pand. Wij geven u graag advies op maat. Ook vervangen wij indien nodig uw deurslot of cilinderslot.

Heeft u inbraak- of brandschade in uw woning of pand?
Neem dan contact op met onze slotenmaker in Steenbergen voor een uitvoerige reparatie. Dus, twijfelt u over uw inbraakbeveiliging, bent u per ongeluk buitengesloten of is er een inbraak bij u geweest? Neem dan vooral contact op met AS Slotenmaker!

Ja, ik wil de slotenservice in Steenbergen inschakelen

Neem contact op met onze slotenmaker in Steenbergen wanneer uw sloten hoognodig aan vervanging toe zijn. Staat u buiten de deur van uw eigen woning of pand door het vergeten van uw sleutels? Of wilt u weten hoe u uw pand veiliger maakt?
Bel dan gerust naar 06-24680255 of mail naar info@albinasecure.nl en onze slotenservice is binnen ca. 30 minuten bij u. AS Slotenmaker hanteert betaalbare prijzen en gaat graag naar Steenbergen om uw sloten te vervangen.

Call Now Button06-24680255