skip to Main Content

Slotenmaker Stabroek

Professionele slotenmaker in Stabroek gezocht?

Bij het vervangen van uw sloten in Stabroek is AS Slotenmaker uw rots in de branding. Ons ervaren bedrijf vervangt uw slot perfect zonder schade aan te richten aan uw pand. Of het nu gaat om een situatie waarbij u uzelf heeft buitengesloten of wanneer er sprake is van een inbraak, wij zijn 24/7 te bereiken. Binnen nog geen half uur kunnen wij ter plekke uw cilinderslot of deurslot vervangen. Het grote voordeel van onze slotenservice, is dat wij scherpe prijzen hanteren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw sloten?
Schakel de slotenservice van AS Slotenmaker in vanuit Stabroek en ontdek de vele mogelijkheden.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Stabroek

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Stabroek

Deskundig uw slot vervangen in Stabroek

Heeft u een mankement aan uw sloten of bent u per ongeluk buitengesloten? Uiteraard wilt u dan niet lang wachten voor u weer uw woning kunt betrekken. Schakel meteen onze deskundige slotenmaker in voor het vervangen van uw sloten. Wij plaatsen vervolgens een geheel nieuw slot met het gecertificeerde Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Hiermee garanderen wij u dat uw woning sterk beveiligd is tegen inbraak en voldoet aan alle gestelde eisen rondom kwaliteit en veiligheid. Voor de meest optimale veiligheid, raden wij u aan elk slot te vervangen. Wij kunnen ook gelijk uw cilinderslot of deurslot vervangen. Indien gewenst geven wij u professioneel advies omtrent de beveiliging van uw huis, wat wij geheel gratis en vrijblijvend doen.
Ziet u de voordelen al van onze slotenmaker in Stabroek?

Onze slotenmaker biedt u nog veel meer diensten

Naast dat wij uw cilinderslot of deurslot kunnen vervangen in Stabroek, biedt AS Slotenmaker u nog veel meer! Zoekt u naar de beste manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen?
Wij hebben u diverse mogelijkheden omtrent beveiliging en preventie te bieden. Ook wanneer er sprake is van brand- en inbraakschade, zijn wij u 24/7 van dienst. Onze preventieadviseurs kunnen u uitstekend adviseren omtrent welke maatregelen nodig zijn om een inbraak te voorkomen. Maak het inbrekers niet te makkelijk en kies voor onze anti-inbraak producten. Kortom, in AS Slotenmaker vindt u uw allround partner op het gebied van schadeherstel, veiligheid of wanneer u per ongeluk buiten staat.

Is er al bij u ingebroken en is de preventie daardoor te laat?
Wij vervangen uw deurslot en cilinderslot zo spoedig mogelijk!

Direct een slotenmaker in Stabroek

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Contact opnemen met AS Slotenmaker in Stabroek

Bent u voor uw woning in Stabroek nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen? Wilt u uw sloten laten vervangen door onze slotenservice? Of wilt u graag professioneel beveiligingsadvies?
Ontdek de vele voordelen, onze hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service. Bel ons op 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Kies voor onze professionele slotenmaker in Stabroek!

    Call Now Button06-24680255