skip to Main Content

Professionele slotenmaker in Stabroek gezocht?

Bij het vervangen van uw sloten in Stabroek is AS Slotenmaker uw rots in de branding. Ons ervaren bedrijf vervangt uw slot perfect zonder schade aan te richten aan uw pand. Of het nu gaat om een situatie waarbij u uzelf heeft buitengesloten of wanneer er sprake is van een inbraak, wij zijn 24/7 te bereiken. Binnen nog geen half uur kunnen wij ter plekke uw cilinderslot of deurslot vervangen. Het grote voordeel van onze slotenservice, is dat wij scherpe prijzen hanteren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw sloten?
Schakel de slotenservice van AS Slotenmaker in vanuit Stabroek en ontdek de vele mogelijkheden.

Albina SKG sloten

Slotenmaker prijzen in Stabroek overdag
(08:00 uur t/m 20:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 21,-
  • Deur openen: € 69,-*
  • Ook voor autodeuren
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 22,50

*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen in Stabroek ’s avonds en ’s nachts
(20:00 uur t/m 08:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 21,-
  • Deur openen: € 69,-*
  • Geldt ook voor autodeuren
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 22,50
  • Toeslag late uurtjes € 45,-

Deskundig uw slot vervangen in Stabroek

Heeft u een mankement aan uw sloten of bent u per ongeluk buitengesloten? Uiteraard wilt u dan niet lang wachten voor u weer uw woning kunt betrekken. Schakel meteen onze deskundige slotenmaker in voor het vervangen van uw sloten. Wij plaatsen vervolgens een geheel nieuw slot met het gecertificeerde Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Hiermee garanderen wij u dat uw woning sterk beveiligd is tegen inbraak en voldoet aan alle gestelde eisen rondom kwaliteit en veiligheid. Voor de meest optimale veiligheid, raden wij u aan elk slot te vervangen. Wij kunnen ook gelijk uw cilinderslot of deurslot vervangen. Indien gewenst geven wij u professioneel advies omtrent de beveiliging van uw huis, wat wij geheel gratis en vrijblijvend doen.
Ziet u de voordelen al van onze slotenmaker in Stabroek?

slotenmaker stabroek

slot vervangen stabroek

slot vervangen stabroek

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Onze slotenmaker biedt u nog veel meer diensten

Naast dat wij uw cilinderslot of deurslot kunnen vervangen in Stabroek, biedt AS Slotenmaker u nog veel meer! Zoekt u naar de beste manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen?
Wij hebben u diverse mogelijkheden omtrent beveiliging en preventie te bieden. Ook wanneer er sprake is van brand- en inbraakschade, zijn wij u 24/7 van dienst. Onze preventieadviseurs kunnen u uitstekend adviseren omtrent welke maatregelen nodig zijn om een inbraak te voorkomen. Maak het inbrekers niet te makkelijk en kies voor onze anti-inbraak producten. Kortom, in AS Slotenmaker vindt u uw allround partner op het gebied van schadeherstel, veiligheid of wanneer u per ongeluk buiten staat.

Is er al bij u ingebroken en is de preventie daardoor te laat?
Wij vervangen uw deurslot en cilinderslot zo spoedig mogelijk!

Contact opnemen met AS Slotenmaker in Stabroek

Bent u voor uw woning in Stabroek nieuwsgierig naar onze scherpe prijzen? Wilt u uw sloten laten vervangen door onze slotenservice? Of wilt u graag professioneel beveiligingsadvies?
Ontdek de vele voordelen, onze hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service. Bel ons op 06-48565480 of stuur een mail naar albinahandybees@yahoo.com. Kies voor onze professionele slotenmaker in Stabroek!

BEL ONS 24/7