skip to Main Content

Schakel onze vakkundige slotenmaker in vanuit Sliedrecht

Bent u in de omgeving van Sliedrecht op zoek naar een vakkundige slotenmaker?
Dan bent u bij AS Slotenmaker aan het juiste adres. Wij kunnen u met onze slotenservice helpen uit uw vervelende situatie. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen. Zo zijn wij in staat om uw cilinderslot of deurslot te vervangen na een inbraak. Bel ons op en wij zijn binnen ca. 30 minuten op locatie.

Heeft u behoefte aan de informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen?
Benader dan onze slotenmaker vanuit Sliedrecht.

Slotenmaker prijzen in Sliedrecht

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Laat uw sloten vakkundig vervangen in Sliedrecht

Is uw sleutel afgebroken in het slot? Bent u uw sleutels verloren? Heeft u zichzelf buitengesloten? Of heeft u te maken gekregen met een inbraak?
Dan moeten uw sloten vervangen worden. Onze slotenmaker wil u daar graag mee helpen. Wij kunnen op een vakkundige en snelle manier uw deurslot of cilinderslot vervangen. Om de beveiliging van uw huis of pand te verbeteren, zullen wij sloten plaatsen die gecertificeerd zijn volgens het PKVW.
Deze sloten voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. De kans op een inbraak zal met deze speciale sloten aanzienlijk afnemen.

Wilt u de veiligheid van uw pand of woning laten checken?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Laat vandaag uw sloten nog vervangen door onze slotenmaker tegen scherpe prijzen.

slotenmaker sliedrecht

slot vervangen sliedrecht

slotenmaker sliedrecht

Inbraak reparatie? Geen probleem!

De diensten van onze slotenmaker

Wij helpen u in Sliedrecht niet alleen met het vervangen van sloten en onze 24-uurs slotenservice. Wij zijn ook uw partner op het gebied van preventie en beveiliging. U kunt hierbij denken inbraakpreventie en advies. Wij komen dan bij u langs om anti-inbraakmaatregelen te nemen. Wij plaatsen bijvoorbeeld bijzetsloten, alarm- en bewakingssystemen en secustrips. Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van bedrijfsbeveiliging, inbraakschade herstel of autobeveiliging?
Wij komen graag bij u langs. Wij zijn in staat om uw bedrijf of woning op de juiste manier te beveiligen met gecertificeerd hang- en sluitwerk. Wij weten hoe wij uw deurslot of cilinderslot moeten vervangen na een inbraak of brand. Kortom, wij zijn uw totaalpartner op het gebied van beveiliging en preventie in Sliedrecht.

Maak gebruik van onze slotenservice in Sliedrecht

Heeft u in Sliedrecht zichzelf buitengesloten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van de slotenmaker en de prijzen?
Maak dan gebruik van onze slotenservice door te bellen naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Onze slotenmaker komt dan graag bij u langs in Sliedrecht om uw sloten te vervangen.

Call Now Button06-24680255