skip to Main Content

Hulp van de slotenmaker in Schoten

Bent u woonachtig in Schoten en heeft u behoefte aan de hulp van een slotenmaker? Schakel dan AS Slotenmaker in. Wij helpen u met het vervangen van uw sloten na een inbraak of wanneer u uw sleutel bent verloren. Zit u in een noodsituatie?
Dan kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij zijn in staat om binnen ca. 30 minuten op locatie te zijn en u te helpen.

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van onze slotenmaker en de prijzen?
Dan neemt u contact met ons op vanuit Schoten.

Slotenmaker prijzen in Schoten

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Wij komen uw sloten vervangen

Er zijn veel situaties waar wij u als slotenmaker mee kunnen helpen. U bent bijvoorbeeld uw sleutels kwijtgeraakt, uw sleutel is afgebroken, u heeft uzelf buitengesloten of u heeft te maken gekregen met een inbraak. Wat uw situatie ook is, wij komen graag bij u langs om u te helpen en uw sloten te vervangen. Of het nu gaat om een deurslot of cilinderslot, wij vervangen het snel en vakkundig. Uw oude sloten zullen plaats maken voor sloten die PKVW gecertificeerd zijn.
Dit betekent dat ze voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wilt u een inbraak in de toekomst voorkomen?
Dan kunt u onze slotenmaker langs laten komen om de veiligheid van uw pand of woning te checken.

slotenmaker schoten

slot vervangen schoten

slot vervangen schoten

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Hoe onze slotenmaker u helpt in Schoten

Waar kunnen wij u in Schoten nog meer mee helpen naast het vervangen van sloten en onze 24-uurs slotenservice?
Als slotenmaker zijn wij uw totaalpartner op het gebied van preventie en beveiliging. Dit betekent dat wij u kunnen helpen met het nemen van anti-inbraakmaatregelen. Denk hierbij aan het plaatsen van bijzetsloten, alarm- en bewakingssystemen en secustrips. Naast het toepassen van anti-inbraakmaatregelen helpen wij u ook met het verbeteren van uw bedrijfsbeveiliging, autobeveiliging of inbraakschade herstel. Wij kunnen wanneer het nodig is uw cilinderslot of deurslot vervangen, zodat de kans op inbraken aanzienlijk zal afnemen. Neem snel contact met ons op vanuit Schoten voor meer informatie over het werk van onze slotenmaker en de prijzen.

Bel voor onze slotenservice in Schoten

Heeft u zichzelf in Schoten buitengesloten? Of heeft u te maken gekregen met een inbraak?
Neem dan snel contact op met onze slotenservice via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Wij komen graag bij u langs in Schoten om uw sloten te vervangen.

Call Now Button06-24680255