skip to Main Content

Maak gebruik van onze slotenservice in Schiedam

Heeft u in Schiedam de hulp nodig van een slotenmaker? Heeft u zichzelf bijvoorbeeld buitengesloten? Bent u slachtoffer geworden van een inbraak? Of is uw sleutel kapot gegaan?
Dan staat AS Slotenmaker graag voor u klaar. Onze slotenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn al binnen ca. 30 minuten bij u op locatie. U bent dus binnen no time verlost uit uw benarde situatie.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u ons direct inschakelen voor hulp?
Dan neemt u telefonisch contact met ons op vanuit Schiedam.

Slotenmaker prijzen in Schiedam

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Buitengesloten? Onze slotenmaker helpt in Schiedam!

Heeft u te maken met een penibele situatie waarin u bent buitengesloten? Of bent u slachtoffer geworden van een inbraak?
Dan wilt u zich zo snel mogelijk weer veilig in uw huis kunnen begeven. Gelukkig is onze slotenmaker zeer snel ter plaatse om het slot te openen of uw sloten te vervangen. Wanneer wij uw sloten vervangen, zullen wij sloten plaatsen die het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben.
Een PKVW gecertificeerd slot voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Met dit type slot wordt de kans op een inbraak aanzienlijk kleiner. Ook wanneer u geen slachtoffer bent van een inbraak, kunt u de veiligheid van uw woning laten checken door onze preventieadviseurs.

slotenmaker schiedam

slot vervangen schiedam

slotenmaker

Inbraak reparatie? Geen probleem!

De slotenmaker helpt met beveiliging en preventie

Welke diensten bieden wij als slotenmaker nog meer aan in Schiedam?
Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van preventie en beveiliging.
U kunt ons daarom inschakelen voor:

  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Autobeveiliging
  • Woonhuisbeveiliging

Wanneer wij bij u langskomen voor inbraakpreventie, zullen wij eerst de status van uw hang- en sluitwerk checken. Tevens zullen wij, indien nodig, anti-inbraakmaatregelen nemen. Denk aan het plaatsen van bijzetsloten, alarm- en bewakingssystemen en secustrips. Ook op het gebied van bedrijfsbeveiliging en woonhuisbeveiliging helpen wij u graag. Wij voorzien uw bedrijf of woning van de beste beveiligingsmogelijkheden. Hierbij geven wij u graag advies op maat.
Wilt u uw auto beveiligen met een alarmeringssysteem of voertuigvolgsysteem?
Wij staan voor u klaar in Schiedam!

Benader onze slotenmaker vanuit Schiedam

Wilt u in Schiedam meer te weten komen over het werk van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u direct onze hulp inschakelen?
Benader dan onze slotenservice via telefoonnummer 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. De slotenmaker zal dan zo snel mogelijk bij u langskomen om uw sloten te vervangen in Schiedam.

Call Now Button06-24680255