skip to Main Content

Kies voor onze slotenservice in Rucphen

Bent u in Rucphen op zoek naar een slotenmaker die u helpt wanneer u bent buitengesloten? Of een specialist die uw sloten kan vervangen na een inbraak?
Dan zit u helemaal goed bij AS Slotenmaker. Wij staan voor u klaar met onze slotenservice. Onze slotenservice is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Zit u in een vervelende situatie waarbij u het huis niet in kan? Dan zijn wij binnen ca. 30 minuten op locatie.
U kunt dan binnen no time uw woning weer betreden.

Wilt u meer te weten komen over het werk van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u ons direct inschakelen voor hulp?
Neem dan contact met ons op vanuit Rucphen.

Slotenmaker prijzen in Rucphen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Laat onze slotenmaker de sloten vervangen in Rucphen

Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak? Of heeft u uw sleutels verloren?
Dan bent u in goede handen bij onze vakkundige slotenmaker. Hij kan snel en vakkundig uw deurslot of cilinderslot vervangen of uw deur openen. Wanneer wij uw sloten vervangen, zullen wij sloten plaatsen die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen.
Wanneer een slot een PKVW certificaat heeft, voldoet het aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo kunt u dus op een eenvoudige manier de kans op een inbraak sterk verkleinen. Wilt u de staat van uw sloten laten checken? Dan kunt u vrijblijvend onze preventieadviseurs inschakelen.

slotenmaker rucphen

slot vervangen rucphen

slot open breken rucphen

Inbraak reparatie? Geen probleem!

De optimale beveiliging van uw woning

Voor welke diensten kunt u onze slotenmaker nog meer inschakelen in Rucphen? Wij zijn specialist op het gebied van preventie en beveiliging.
Wij helpen u daarom bijvoorbeeld met:

  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Autobeveiliging
  • Woonhuisbeveiliging

Schakel ons in voor inbraakpreventie en wij komen bij u langs om het hang- en sluitwerk te inspecteren. Wanneer het nodig is, kunnen wij verschillende anti-inbraakmaatregelen nemen. Wij zullen dan bijvoorbeeld bijzetsloten, alarm- en bewakingssystemen en secustrips plaatsen.

Wilt u uw bedrijfsbeveiliging of woonhuisbeveiliging op orde brengen?
Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij voorzien uw bedrijf of woning van uitstekende beveiligingsmogelijkheden en geven daarbij advies op maat. Ten slotte helpen wij met het beveiligen van uw auto middels een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem. Neem direct contact met ons op vanuit Rucphen!

Neem contact op met onze slotenmaker vanuit Rucphen

Heeft u in Rucphen behoefte aan meer informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u de sloten laten vervangen?
Neem dan contact op via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Wij laten u dan graag profiteren van onze slotenservice in Rucphen.

Call Now Button06-24680255