skip to Main Content

Slotenmaker Rucphen

Kies voor onze slotenservice in Rucphen

Bent u in Rucphen op zoek naar een slotenmaker die u helpt wanneer u bent buitengesloten? Of een specialist die uw sloten kan vervangen na een inbraak?
Dan zit u helemaal goed bij AS Slotenmaker. Wij staan voor u klaar met onze slotenservice. Onze slotenservice is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar.

Zit u in een vervelende situatie waarbij u het huis niet in kan? Dan zijn wij binnen ca. 30 minuten op locatie.
U kunt dan binnen no time uw woning weer betreden.

Wilt u meer te weten komen over het werk van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u ons direct inschakelen voor hulp?
Neem dan contact met ons op vanuit Rucphen.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Rucphen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Rucphen

Laat onze slotenmaker de sloten vervangen in Rucphen

Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? Bent u het slachtoffer geworden van een inbraak? Of heeft u uw sleutels verloren?
Dan bent u in goede handen bij onze vakkundige slotenmaker. Hij kan snel en vakkundig uw deurslot of cilinderslot vervangen of uw deur openen. Wanneer wij uw sloten vervangen, zullen wij sloten plaatsen die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen.
Wanneer een slot een PKVW certificaat heeft, voldoet het aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo kunt u dus op een eenvoudige manier de kans op een inbraak sterk verkleinen. Wilt u de staat van uw sloten laten checken? Dan kunt u vrijblijvend onze preventieadviseurs inschakelen.

De optimale beveiliging van uw woning

Voor welke diensten kunt u onze slotenmaker nog meer inschakelen in Rucphen? Wij zijn specialist op het gebied van preventie en beveiliging.
Wij helpen u daarom bijvoorbeeld met:

 • Inbraakpreventie
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Inbraakschade herstel
 • Autobeveiliging
 • Woonhuisbeveiliging

Schakel ons in voor inbraakpreventie en wij komen bij u langs om het hang- en sluitwerk te inspecteren. Wanneer het nodig is, kunnen wij verschillende anti-inbraakmaatregelen nemen. Wij zullen dan bijvoorbeeld bijzetsloten, alarm- en bewakingssystemen en secustrips plaatsen.

Wilt u uw bedrijfsbeveiliging of woonhuisbeveiliging op orde brengen?
Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Wij voorzien uw bedrijf of woning van uitstekende beveiligingsmogelijkheden en geven daarbij advies op maat. Ten slotte helpen wij met het beveiligen van uw auto middels een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem. Neem direct contact met ons op vanuit Rucphen!

Direct een slotenmaker in Rucphen

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Neem contact op met onze slotenmaker vanuit Rucphen

Heeft u in Rucphen behoefte aan meer informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u de sloten laten vervangen?
Neem dan contact op via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Wij laten u dan graag profiteren van onze slotenservice in Rucphen.

  Call Now Button06-24680255