skip to Main Content

Profiteer van onze slotenservice in Rotterdam

Wenst u in Rotterdam de hulp van een slotenmaker omdat u zichzelf heeft buitengesloten? Of heeft u te maken gekregen met een inbraak?
Kies dan voor de diensten van AS Slotenmaker. Met onze slotenservice kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een slotenmaker inschakelen voor vakkundige hulp. Bij een noodsituatie kunnen wij al binnen ca. 30 minuten ter plaatse zijn. Dit betekent dat u letterlijk en figuurlijk nooit lang in de kou hoeft te zitten. Tevens maken wij van uw woning weer een veilig huis door de sloten te vervangen.

Wilt u meer te weten komen over de aanpak van onze slotenmaker? Of wilt u direct gebruik maken van onze slotenservice?
Benader ons dan vanuit Rotterdam.

Slotenmaker prijzen in Rotterdam

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Laat uw deurslot of cilinderslot vervangen

Het kan iedereen overkomen. U bent uw sleutels kwijtgeraakt, u heeft zichzelf buitengesloten of u bent slachtoffer geworden van een inbraak. In welke situatie u zich ook bevindt, wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Zo kunnen we snel uw slot openen, zodat u uw woning weer kunt betreden. Of we vervangen vakkundig uw geforceerde sloten voor PKVW gecertificeerd hang- en sluitwerk.
Sloten die het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen, voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Met deze sloten kunt u de kans op een inbraak sterk verkleinen.

Wenst u uw sloten te laten checken door een specialist?
Dan kunt u altijd onze preventieadviseurs inschakelen voor vrijblijvend advies.

slotenmaker rotterdam

slot vervangen rotterdam

slotenmaker rotterdam

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Zo beveiligen wij uw woning in Rotterdam

Onze slotenmaker biedt niet alleen hulp wanneer u uw sloten wilt vervangen of behoefte heeft aan onze slotenservice. Als specialist op het gebied van preventie en beveiliging helpen wij namelijk ook met het volgende:

  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Autobeveiliging
  • Woonhuisbeveiliging

Wanneer u ons inschakelt voor inbraakpreventie, zullen wij eerst de staat van uw hang- en sluitwerk inspecteren. Tevens kunnen wij anti-inbraakmaatregelen nemen. Wij plaatsen bijvoorbeeld bijzetsloten, alarm- en bewakingssystemen en secustrips.

Wilt u weten hoe de bedrijfsbeveiliging of woonhuisbeveiliging op orde kunt brengen?
Wij geven u graag advies op maat en passen de beste beveiligingsmogelijkheden toe. Ook voor het beveiligen van uw auto met een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem zit u bij ons helemaal goed. Geef vandaag uw wensen nog aan ons door vanuit Rotterdam!

Benader onze slotenmaker vanuit Rotterdam

Wilt u in Rotterdam meer te weten komen over het werk van onze slotenmaker en de prijzen? Of heeft u behoefte aan onze slotenservice?
Benader ons dan via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Wij helpen u dan graag met het vervangen van sloten in Rotterdam.

Call Now Button06-24680255