skip to Main Content

Slotenmaker Rosmalen

Slotenmaker in Rosmalen met 24-uursservice

Staat u in Rosmalen voor een dichte deur omdat u zichzelf buitengesloten heeft? Bel dan snel met AS Slotenmaker! Heeft u snel onze hulp nodig? Ook bij spoed, helpen wij u graag. Wij zijn dan binnen een half uur bij u in Rosmalen om u te helpen uw woning binnen te komen. Voor deze en onze andere diensten hanteren wij vaste tarieven. Uiteraard doen wij nog veel meer voor onze klanten in Rosmalen. Zo vervangen wij uw sloten en adviseren wij u over de beveiliging van een woning of bedrijfspand.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Rosmalen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Rosmalen

Wanneer uw sloten vervangen?

Er zijn een aantal redenen om de sloten van uw huis of kantoor in Rosmalen van nieuwe sloten te laten voorzien. Bijvoorbeeld als uw sleutels gestolen zijn of als uw sleutels bent verloren. Maar ook na een inbraak of poging tot inbraak vervangen wij uw sloten vakkundig. Heeft u een huis in Rosmalen gekocht en wilt u zeker weten dat er niemand anders toegang heeft tot uw woning? Dan vervangen wij uw deursloten met nieuw sloten. Alle sloten die wij plaatsen hebben het politiekeurmerk. Zo weet u zeker dat uw huis goed is beveiligd. Uiteraard werken wij uiterst netjes, zodat uw deur en woning niet beschadigd raken tijdens het vervangen van de sloten.

Transparante tarieven bij AS slotenmaker in Rosmalen

Wij hanteren bij AS slotenmaker transparante vaste tarieven. Voordat wij aan het werk gaan krijgt u van ons te horen wat de kosten zijn. U staan dan achteraf dus niet opeens met een verrassend hoge rekening in de hand. Om zeker te zijn dat u de juiste slotenmaker heeft doet u er goed aan om te informeren wat de kosten zijn. Ook middenin de nacht kunnen wij u dat gewoon vertellen. Uw oude sloten vervangen wij door nieuwe cilindersloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Direct een slotenmaker in Rosmalen

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Bel AS Slotenmaker in Rosmalen

Voor een betrouwbare en snelle slotenservice belt u AS Slotenmaker 24 uur per dag op 06-24680255 ook voor uw andere vragen en diensten kunt u ons natuurlijk bereiken. Dat kan ook per mail via info@albinasecure.nl. Wilt u uw sloten laten vervangen of staat u voor een dichte deur in Rosmalen? Bel AS Slotenmaker 24 uur per dag. En bij spoed zijn wij binnen een half uur bij u in Rosmalen.

    Call Now Button06-24680255