skip to Main Content

Profiteer van onze slotenservice in Ridderkerk

Woont u in Ridderkerk en zoekt u een slotenmaker die uw sloten kan vervangen? Of heeft u zichzelf buitengesloten en wilt u snel uw woning weer kunnen betreden?
Dan bieden de specialisten van AS Slotenmaker hulp. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken in noodsituaties. Wanneer u onze hulp inschakelt, zijn wij al binnen ca. 30 minuten op locatie. Wij kunnen u dan direct helpen door het deurslot of het cilindersloten te vervangen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van de slotenmaker of onze prijzen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken?
Neem dan contact met ons op vanuit Ridderkerk.

Slotenmaker prijzen in Ridderkerk

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Laat ons uw deurslot of cilinderslot vervangen

Moeten uw sloten vervangen worden? Heeft u bijvoorbeeld te maken gekregen met een inbraak? Of is uw sleutel afgebroken in het slot?
Dan is het verstandig om onze slotenmaker langs te laten komen om het cilinderslot of deurslot te vervangen. Het nieuwe slot dat wij plaatsen, draagt het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Een PKVW slot voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Met dit slot wordt de mogelijkheid op een inbraak beperkt tot een minimum.

Wilt u zich ook veilig voelen in uw huis in Ridderkerk?
Laat dan onze preventieadviseur langskomen om het hang- en sluitwerk te checken. Wanneer dat nodig is, zullen wij de sloten vervangen en u voorzien van advies op maat.

slotenmaker ridderkerk

slot vervangen ridderkerk

slot vervangen ridderkerk

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Inbraakpreventie in Ridderkerk

Als slotenmaker helpen wij graag met het creëren van een veilige woon- en werkomgeving. Naast het vervangen van sloten, kunnen wij u ook helpen met het volgende:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Voor een optimale autobeveiliging kunnen wij uw auto uitrusten met een alarmsysteem of een voertuigvolgsysteem.

Wilt u uw woning of pand beveiligen tegen inbraken?
Met onze inbraakpreventie inspecteren wij uw hang- en sluitwerk en plaatsen wij eventueel bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen. Tevens voorzien wij u van advies op maat. Neem snel contact met ons op als u uw woning of pand wilt uitrusten met de beste beveiligingsmogelijkheden. Zo voelt u zich helemaal veilig in Ridderkerk.

Benader onze slotenmaker vanuit Ridderkerk

Bent u in Ridderkerk benieuwd geworden naar de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u uw sloten laten vervangen?
Neem dan contact met ons op via 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. U kunt dan op onze slotenservice rekenen in Ridderkerk.

Call Now Button06-24680255