skip to Main Content

Hulp van onze slotenservice in Puttershoek

Zoekt u in de omgeving van Puttershoek een gespecialiseerde slotenmaker die uw sloten kan vervangen? Kies dan voor de diensten van AS Slotenmaker. U kunt op onze slotenservice rekenen in iedere noodsituatie.

Heeft u zich bijvoorbeeld buitengesloten? Of bent u slachtoffer geworden van inbraak?
Dan kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken voor hulp. Wanneer u ons opbelt, zijn wij al binnen ca. 30 minuten op locatie. Wij zullen dan direct uw deur openen of het cilinderslot vervangen.

Meer weten over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken?
Benader ons dan telefonisch of per mail vanuit Puttershoek.

Slotenmaker prijzen in Puttershoek

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Vakkundig uw deurslot of cilinderslot vervangen

Laat onze specialisten bij u langskomen om de sloten te vervangen. Of uw sleutel nu kapot is of dat uw slot is geforceerd tijdens een inbraak, wij zullen op de juiste manier uw deurslot of cilinderslot vervangen. Het nieuwe slot dat wij zullen plaatsen bezit het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Een PKVW slot voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo wordt de mogelijkheid op een inbraak tot een minimum beperkt.

Wilt u meer weten over de veiligheid van uw huis of pand in Puttershoek?
Laat dan onze preventieadviseur langskomen om het hang- en sluitwerk te inspecteren. U ontvangt dan direct advies op maat om de beveiliging van uw huis nog verder te verbeteren.

slotenmaker puttershoek

slot vervangen puttershoek

slot vervangen puttershoek

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Laat ons uw beveiliging optimaliseren in Puttershoek

Wij willen graag voor iedereen een veilige woon- en werkomgeving creëren. Als slotenmaker en specialist op het gebied van beveiliging en preventie kunnen wij u ook helpen met het volgende:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Wilt u de beveiliging van uw auto optimaliseren?
Wij rusten uw auto uit met een alarmsysteem of een voertuigvolgsysteem. Ook voor het beveiligen van uw woning of pand zijn wij uw partner. Zo zorgen wij voor het beste hang- en sluitwerk en voorkomen wij inbraken met bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen. Daarnaast voorzien wij u van advies op maat.

Wilt u meer weten over de beste beveiligingsmogelijkheden voor uw pand of woning?
Neem dan contact met uw slotenmer op vanuit Puttershoek.

Bel of mail onze slotenmaker vanuit Puttershoek

Heeft u in Puttershoek behoefte aan meer informatie over de werkwijze van de slotenmaker en de prijzen? Of wilt u uw cilinderslot of deurslot laten verlangen?
Bel ons dan via 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Onze slotenservice staat 24/7 voor u klaar in Puttershoek!

Call Now Button06-24680255