skip to Main Content

Slotenmaker Prinsenbeek

Maak gebruik van onze slotenservice in Prinsenbeek

Wenst u in de omgeving van Prinsenbeek de hulp van een gespecialiseerde slotenmaker die uw sloten kan vervangen?
Dan bent u aan het juiste adres bij AS Slotenmaker. Wij helpen iedereen die zich in een noodsituatie bevindt. Bijvoorbeeld iemand die zich per ongeluk heeft buitengesloten en niet zijn woning kan betreden. Of iemand die slachtoffer is geworden van een inbraak. Met onze slotenservice bieden wij hulp in iedere situatie. U kunt ons namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Onze slotenmaker zal dan binnen ca. 30 minuten ter plaatse zijn en uw sloten vervangen of uw deur openen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van onze slotenmaker en de prijzen? Of wenst u direct een afspraak te maken? Neem dan contact op vanuit Prinsenbeek.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Prinsenbeek

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Prinsenbeek

Laat ons vakkundig uw deurslot of cilinderslot vervangen

Onze specialisten komen graag bij u langs om vakkundig en snel uw sloten te vervangen. Ideaal wanneer u zichzelf bijvoorbeeld heeft buitengesloten of wanneer uw slot is geforceerd na een inbraak. Wij vervangen uw oude sloten voor hang- en sluitwerk met een Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Een slot dat PKVW gecertificeerd is, voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Met deze sloten kunt u de kans op een inbraak tot een minimum beperken.

Wilt u in Prinsenbeek weten hoe het gesteld is met de veiligheid van uw woning?
Laat dan onze preventieadviseur langskomen om het hang- en sluitwerk te checken. Hij geeft u graag advies op maat, zodat u uw huis optimaal kunt beveiligen.

Zo optimaliseren wij uw beveiliging in Prinsenbeek

Om een ideale en veilige woon- en werkomgeving te creëren, is het belangrijk dat de beveiliging helemaal op orde is. Als slotenmaker kunnen wij dat realiseren middels:

 • Autobeveiliging
 • Inbraakpreventie
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Inbraakschade herstel
 • Woonhuisbeveiliging

Om uw auto op een optimale manier te beveiligen, kunnen wij bijvoorbeeld een alarmsysteem of een voertuigvolgsysteem installeren. Ook voor een veilig huis kunnen wij een aantal maatregelen toepassen. Zo zorgen wij naast PKVW gecertificeerd hang- en sluit ook voor bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen. Op deze manier kunnen wij inbraken voorkomen.

Wenst u meer te weten over de beste beveiligingsmogelijkheden voor uw pand of woning?
Benader ons dan voor advies vanuit Prinsenbeek.

Direct een slotenmaker in Prinsenbeek

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Neem contact op met onze slotenmaker vanuit Prinsenbeek

Wilt u vanuit Prinsenbeek onze slotenmaker inschakelen om uw sloten te vervangen? Of wilt u meer te weten komen over onze slotenmaker en onze prijzen?
Bel ons dan via 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Wij staan 24/7 voor u klaar in Prinsenbeek met onze slotenservice.

  Call Now Button06-24680255