skip to Main Content

Slotenmaker Portugaal

Profiteer van onze slotenservice in Portugaal

Zoekt u in Portugaal de hulp van een vakkundige slotenmaker die sloten kan vervangen?
Benader dan de specialisten van AS Slotenmaker. Met onze slotenservice helpen wij u in iedere noodsituatie. Of dat u zich nu heeft buitengesloten of dat u slachtoffer bent geworden van een inbraak, wij helpen u graag met het openen van uw deur of het vervangen van uw sloten. Het fijne aan onze slotenservice is dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Wanneer u ons opbelt, zijn wij al binnen ca. 30 minuten op locatie.

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van onze slotenmaker de gehanteerde prijzen? Of wenst u direct een afspraak te maken?
Neem dan contact met ons op vanuit Portugaal.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Portugaal

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker portugaal

Laat ons uw sloten vervangen

Het vervangen van uw sloten gebeurd op een zeer snelle en vakkundige manier. U kunt dus binnen no time veilig in uw huis verblijven. Wanneer wij uw sloten vervangen, zullen wij hang- en sluitwerk plaatsen dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt.
Wanneer een slot PKVW gecertificeerd is, voldoet het aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Een PKVW slot kan de kans op een inbraak aanzienlijk verminderen.

Heeft u in Portugaal behoefte aan een grondige check van uw beveiliging?
Neem dan contact op met onze preventieadviseur. Wanneer hij langskomt, zal hij uw hang- en sluitwerk nauwkeurig inspecteren. Tevens geeft hij advies op maat, zodat u de woning optimaal kunt beveiligen.

Het optimaliseren van uw beveiliging in Portugaal

Wij hebben het als doel gesteld om een veilige woon- en werkomgeving te creëren. Wij achten het daarom belangrijk dat de beveiliging van uw pand in een optimale staat is. Om dit te realiseren kunnen wij het volgende voor u doen:

 • Autobeveiliging
 • Inbraakpreventie
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Inbraakschade herstel
 • Woonhuisbeveiliging

Zorg voor een optimaal beveiligde auto, door een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem te laten installeren. Uw huis of pand kunnen wij beveiligen tegen inbraak middels bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen.

Wilt u meer weten over de beveiligingsmogelijkheden die wij kunnen toepassen?
Vraag ons dan om advies vanuit Portugaal. Wij zorgen ervoor dat inbrekers geen kans meer maken!

Direct een slotenmaker in Portugaal

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Benader onze slotenmaker vanuit Portugaal

Wilt u onze slotenmaker inschakelen om in Portugaal uw sloten te vervangen? Of wenst u meer informatie over het werk van onze slotenmaker en de prijzen?
Benader ons dan via 06-24680255 of mail naar info@albinasecure.nl. U kunt dan op onze 24/7 slotenservice rekenen in Portugaal.

  Call Now Button06-24680255