skip to Main Content

Profiteer van onze slotenservice in Portugaal

Zoekt u in Portugaal de hulp van een vakkundige slotenmaker die sloten kan vervangen?
Benader dan de specialisten van AS Slotenmaker. Met onze slotenservice helpen wij u in iedere noodsituatie. Of dat u zich nu heeft buitengesloten of dat u slachtoffer bent geworden van een inbraak, wij helpen u graag met het openen van uw deur of het vervangen van uw sloten. Het fijne aan onze slotenservice is dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Wanneer u ons opbelt, zijn wij al binnen ca. 30 minuten op locatie.

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van onze slotenmaker de gehanteerde prijzen? Of wenst u direct een afspraak te maken?
Neem dan contact met ons op vanuit Portugaal.

Slotenmaker prijzen in Portugaal

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Laat ons uw sloten vervangen

Het vervangen van uw sloten gebeurd op een zeer snelle en vakkundige manier. U kunt dus binnen no time veilig in uw huis verblijven. Wanneer wij uw sloten vervangen, zullen wij hang- en sluitwerk plaatsen dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt.
Wanneer een slot PKVW gecertificeerd is, voldoet het aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Een PKVW slot kan de kans op een inbraak aanzienlijk verminderen.

Heeft u in Portugaal behoefte aan een grondige check van uw beveiliging?
Neem dan contact op met onze preventieadviseur. Wanneer hij langskomt, zal hij uw hang- en sluitwerk nauwkeurig inspecteren. Tevens geeft hij advies op maat, zodat u de woning optimaal kunt beveiligen.

slotenmaker portugaal

slot vervangen portugaal

slotenmaker portugaal

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Het optimaliseren van uw beveiliging in Portugaal

Wij hebben het als doel gesteld om een veilige woon- en werkomgeving te creëren. Wij achten het daarom belangrijk dat de beveiliging van uw pand in een optimale staat is. Om dit te realiseren kunnen wij het volgende voor u doen:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Zorg voor een optimaal beveiligde auto, door een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem te laten installeren. Uw huis of pand kunnen wij beveiligen tegen inbraak middels bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen.

Wilt u meer weten over de beveiligingsmogelijkheden die wij kunnen toepassen?
Vraag ons dan om advies vanuit Portugaal. Wij zorgen ervoor dat inbrekers geen kans meer maken!

Benader onze slotenmaker vanuit Portugaal

Wilt u onze slotenmaker inschakelen om in Portugaal uw sloten te vervangen? Of wenst u meer informatie over het werk van onze slotenmaker en de prijzen?
Benader ons dan via 06-24680255 of mail naar info@albinasecure.nl. U kunt dan op onze 24/7 slotenservice rekenen in Portugaal.

Call Now Button06-24680255