skip to Main Content

Slotenmaker Papendrecht

Geniet van onze slotenservice in Papendrecht

Bent u woonachtig in Papendrecht en bent u op zoek naar een slotenmaker die u kan helpen wanneer u buitengesloten bent?
Neem dan contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Deze slotenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. De slotenmaker zal dan binnen ca. 30 minuten bij u op locatie zijn om de deur te openen. Ook wanneer uw sloten moeten worden vervangen kunnen wij helpen. Lees verder als u meer te weten wilt komen over de aanpak van onze slotenmaker.

Wilt u direct een afspraak met ons maken?
Neem dan contact met ons op vanuit Papendrecht.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Papendrecht

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker papendrecht

De slotenmaker vervangt vakkundig uw sloten

Na een inbraak zijn uw sloten niet meer in optimale staat. Omdat uw veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden, is het verstandig om uw sloten te laten vervangen door onze slotenmaker. De slotenmaker zal binnen no time bij u aanwezig zijn en uw deurslot en cilinderslot vakkundig vervangen. De nieuwe sloten die hij plaatst hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit betekent dat zij aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Met een PKVW slot wordt de kans op een inbraak aanzienlijk verminderd.

Wilt u meer weten over de staat van uw hang- en sluitwerk?
Dan kunt u in Papendrecht onze preventieadviseur langs laten komen. Hij zal al uw sloten nauwkeurig inspecteren en u voorzien van advies op maat.

Zo optimaliseren wij uw beveiliging in Papendrecht

Ons doel is om voor iedereen een veilige woon- en werkomgeving te creëren. Daarom willen wij bij u een optimale beveiliging en inbraakpreventie realiseren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

 • Autobeveiliging
 • Inbraakpreventie
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Inbraakschade herstel
 • Woonhuisbeveiliging

Wij zorgen voor een optimaal beveiligde auto door een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem te installeren. Bedrijfspanden en woningen worden inbraakproof gemaakt door het plaatsen van bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende beveiligingsmogelijkheden?
Benader ons dan voor advies op maat vanuit Papendrecht.

Heeft u helaas toch te maken gekregen met een inbraak?
Dan zorgen wij voor het herstel van de inbraakschade.

Direct een slotenmaker in Papendrecht

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Bel of mail onze slotenmaker vanuit Papendrecht

Wilt u in Papendrecht meer informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u ons inschakelen om uw sloten te vervangen?
Bel ons dan via 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Wij staan graag voor u klaar met onze 24/7 slotenservice in Papendrecht.

  Call Now Button06-24680255