skip to Main Content

Geniet van onze slotenservice in Papendrecht

Bent u woonachtig in Papendrecht en bent u op zoek naar een slotenmaker die u kan helpen wanneer u buitengesloten bent?
Neem dan contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Deze slotenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. De slotenmaker zal dan binnen ca. 30 minuten bij u op locatie zijn om de deur te openen. Ook wanneer uw sloten moeten worden vervangen kunnen wij helpen. Lees verder als u meer te weten wilt komen over de aanpak van onze slotenmaker.

Wilt u direct een afspraak met ons maken?
Neem dan contact met ons op vanuit Papendrecht.

De slotenmaker vervangt vakkundig uw sloten

Na een inbraak zijn uw sloten niet meer in optimale staat. Omdat uw veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden, is het verstandig om uw sloten te laten vervangen door onze slotenmaker. De slotenmaker zal binnen no time bij u aanwezig zijn en uw deurslot en cilinderslot vakkundig vervangen. De nieuwe sloten die hij plaatst hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit betekent dat zij aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Met een PKVW slot wordt de kans op een inbraak aanzienlijk verminderd.

Wilt u meer weten over de staat van uw hang- en sluitwerk?
Dan kunt u in Papendrecht onze preventieadviseur langs laten komen. Hij zal al uw sloten nauwkeurig inspecteren en u voorzien van advies op maat.

Albina SKG sloten

Slotenmaker Papendrecht

Zo optimaliseren wij uw beveiliging in Papendrecht

Ons doel is om voor iedereen een veilige woon- en werkomgeving te creƫren. Daarom willen wij bij u een optimale beveiliging en inbraakpreventie realiseren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Wij zorgen voor een optimaal beveiligde auto door een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem te installeren. Bedrijfspanden en woningen worden inbraakproof gemaakt door het plaatsen van bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende beveiligingsmogelijkheden?
Benader ons dan voor advies op maat vanuit Papendrecht.

Heeft u helaas toch te maken gekregen met een inbraak?
Dan zorgen wij voor het herstel van de inbraakschade.

Bel of mail onze slotenmaker vanuit Papendrecht

Wilt u in Papendrecht meer informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u ons inschakelen om uw sloten te vervangen?
Bel ons dan via 06-83368506 of stuur een mail naar info@albinsecure.nl. Wij staan graag voor u klaar met onze 24/7 slotenservice in Papendrecht.

BEL ONS 24/7