skip to Main Content

Geniet van onze slotenservice in Papendrecht

Bent u woonachtig in Papendrecht en bent u op zoek naar een slotenmaker die u kan helpen wanneer u buitengesloten bent?
Neem dan contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Deze slotenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. De slotenmaker zal dan binnen ca. 30 minuten bij u op locatie zijn om de deur te openen. Ook wanneer uw sloten moeten worden vervangen kunnen wij helpen. Lees verder als u meer te weten wilt komen over de aanpak van onze slotenmaker.

Wilt u direct een afspraak met ons maken?
Neem dan contact met ons op vanuit Papendrecht.

Slotenmaker prijzen in Papendrecht

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

De slotenmaker vervangt vakkundig uw sloten

Na een inbraak zijn uw sloten niet meer in optimale staat. Omdat uw veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden, is het verstandig om uw sloten te laten vervangen door onze slotenmaker. De slotenmaker zal binnen no time bij u aanwezig zijn en uw deurslot en cilinderslot vakkundig vervangen. De nieuwe sloten die hij plaatst hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit betekent dat zij aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoen. Met een PKVW slot wordt de kans op een inbraak aanzienlijk verminderd.

Wilt u meer weten over de staat van uw hang- en sluitwerk?
Dan kunt u in Papendrecht onze preventieadviseur langs laten komen. Hij zal al uw sloten nauwkeurig inspecteren en u voorzien van advies op maat.

slotenmaker papendrecht

slot vervangen papendrecht

slot open breken papendrecht

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Zo optimaliseren wij uw beveiliging in Papendrecht

Ons doel is om voor iedereen een veilige woon- en werkomgeving te creëren. Daarom willen wij bij u een optimale beveiliging en inbraakpreventie realiseren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Wij zorgen voor een optimaal beveiligde auto door een alarmsysteem of voertuigvolgsysteem te installeren. Bedrijfspanden en woningen worden inbraakproof gemaakt door het plaatsen van bijzetsloten, secustrips, alarm- en bewakingssystemen. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende beveiligingsmogelijkheden?
Benader ons dan voor advies op maat vanuit Papendrecht.

Heeft u helaas toch te maken gekregen met een inbraak?
Dan zorgen wij voor het herstel van de inbraakschade.

Bel of mail onze slotenmaker vanuit Papendrecht

Wilt u in Papendrecht meer informatie over de aanpak van onze slotenmaker en de prijzen? Of wilt u ons inschakelen om uw sloten te vervangen?
Bel ons dan via 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Wij staan graag voor u klaar met onze 24/7 slotenservice in Papendrecht.

Call Now Button06-24680255