skip to Main Content

Maak gebruik van onze 24/7 slotenservice in Oudenbosch

Bent u in de omgeving van Oudenbosch op zoek naar een slotenmaker die u op een vakkundige manier kan helpen?
Dan zit u bij AS Slotenmaker helemaal goed. Wij staan voor u klaar wanneer u zichzelf heeft buitengesloten of wanneer u slachtoffer bent geworden van een inbraak. Wanneer u zich in zo’n vervelende situatie bevindt, kunt u 24 uur per dag en 7 dagen contact opnemen met onze slotenservice. De slotenmaker is dan binnen ca. 30 minuten bij u op de locatie. Hij zal dan direct uw deur openen of uw sloten vervangen.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van onze slotenmaker en de prijzen die wij hanteren?
Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Oudenbosch.

Slotenmaker prijzen in Oudenbosch

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Het vervangen van uw sloten in Oudenbosch

Wanneer u te maken krijgt met een inbraak, voelt u zich misschien niet meer veilig in uw eigen huis. Wij van AS Slotenmaker willen u deze veiligheid weer teruggeven. Na een inbraak komen wij direct bij u langs om uw deurslot of cilinderslot te vervangen. Het nieuwe slot dat wij plaatsen, draagt het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Een PKVW gecertificeerd slot voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Op deze manier wordt de kans op een nieuwe inbraak sterk verkleind. Wilt u in Oudenbosch weten hoe het gesteld is met de veiligheid van uw woning? Schakel dan onze preventieadviseur in. Hij komt bij u langs om het hang- en sluitwerk van uw woning grondig te inspecteren en u te voorzien van advies op maat.

slotenmaker oudenbosch

slot vervangen oudenbosch

slotenmaker oudenbosch

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Informatie over de diensten van de slotenmaker en de prijzen

Als slotenmaker willen wij voor iedereen een veilige woon- en werkomgeving realiseren. Daarom bieden wij verschillende diensten op het gebied van beveiliging en inbraakpreventie. Wij houden ons bijvoorbeeld bezig met:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

De slotenmaker hanteert scherpe prijzen voor deze diensten. Neem contact op voor meer informatie over onze vaste tarieven. Een groot voordeel is dat wij geen bijkomende kosten rekenen. Daarnaast kunt u na afloop eenvoudig betalen met pin.

Wilt u meer te weten komen over de verschillende diensten die wij aanbieden?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of advies in Oudenbosch.

Neem contact op met onze slotenmaker vanuit Oudenbosch

Heeft u in Oudenbosch te maken gekregen met een inbraak en wilt u uw sloten laten vervangen? Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten die wij uitvoeren?
Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-24680255 of u stuurt een mail naar info@albinasecure.nl. Wij helpen u dan graag met onze 24/7 slotenservice in Oudenbosch.

Call Now Button06-24680255