skip to Main Content

Slotenmaker Oude-Tonge

De 24/7 slotenservice van AS Slotenmaker in Oude-Tonge

Wanneer u in Oude-Tonge slachtoffer bent geworden van een inbraak, wenst u dat de veiligheid van uw woning zo snel mogelijk wordt hersteld. Wij van AS Slotenmaker willen daar graag bij helpen. Wij bieden namelijk een slotenservice die u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bellen. Binnen ca. 30 minuten zal er dan een vakkundige slotenmaker bij u aanwezig zijn die uw sloten vervangt.

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van onze slotenmaker en de prijzen die wij hanteren?
Lees dan verder of neem contact met ons op vanuit Oude-Tonge.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Oude-Tonge

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Oude-Tonge

Een deurslot of cilinderslot laten vervangen in Oude-Tonge

Wanneer een slot van uw woning kapot is, is het verstandig om deze direct te laten vervangen. Of dat het nu gaat om een cilinderslot of deurslot, wij vervangen hem snel en vakkundig. Het nieuwe slot dat wij plaatsen, is PKVW gecertificeerd.
Een slot dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen draagt, is uitvoerig getest en voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Op deze manier kunnen we de kans op een toekomstige inbraak tot een minimum beperken.

Wilt u te weten komen hoe het gesteld is met de veiligheid van uw woning of pand in Oude-Tonge?
Dan kunt u onze preventieadviseur langs laten komen. Hij controleert het hang- en sluitwerk en geeft u tips over hoe u de veiligheid nog verder kunt verbeteren.

Informatie over de diensten van onze slotenmaker en de prijzen

In uw eigen woon- en werkomgeving wilt u zich graag veilig voelen. Wij willen daar graag aan meehelpen. Wij zijn specialist op het gebied van beveiliging en preventie en kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

 • Autobeveiliging
 • Inbraakpreventie
 • Bedrijfsbeveiliging
 • Inbraakschade herstel
 • Woonhuisbeveiliging

Wanneer u onze slotenmaker inschakelt voor een van de bovenstaande diensten, kunt u rekenen op scherpe vaste prijzen. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn voor bijkomende kosten. Wanneer wij klaar zijn met onze werkzaamheden, kunt u ons eenvoudig met pin betalen. Neem contact met ons op vanuit Oude-Tonge voor meer informatie over de prijzen.

Direct een slotenmaker in Oude-Tonge

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Benader onze slotenmaker vanuit Oude-Tonge

Wilt u in Oude-Tonge een afspraak maken met onze slotenmaker voor een veiligheidscheck? Wilt u uw sloten laten vervangen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten?
Dan neemt u contact met ons op via 06-24680255 of u stuurt een mail naar info@albinasecure.nl. Wij helpen u in Oude-Tonge uit iedere noodsituatie met onze 24/7 slotenservice.

  Call Now Button06-24680255