skip to Main Content

Profiteer van onze 24/7 slotenservice in Ouddorp

Heeft u zich in Ouddorp per ongeluk buitengesloten en zoekt u een slotenmaker die uw deur kan openen? Of is een van uw sloten kapot gegaan en moeten uw sloten vervangen worden?
Dan willen wij van AS Slotenmaker graag helpen. Onze slotenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Een ander voordeel dat wij bieden, is dat wij al binnen 30 minuten ter plaatse zijn. U hoeft dus nooit lang in de kou te zitten. Neem contact met ons op vanuit Ouddorp. Wij vertellen u dan meer over de aanpak van onze slotenmaker en onze prijzen.

Slotenmaker prijzen in Ouddorp

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Hoe wij uw sloten vervangen in Ouddorp

Naast een kapot slot kunt u ook te maken krijgen met een inbraak. In zo’n situatie is uw veiligheid in het geding. Laat daarom onze slotenmaker langskomen om de oude sloten vakkundig te vervangen. De nieuwe sloten die hij zal plaatsen, zijn PKVW gecertificeerd.
Wanneer sloten het Politiekeurmerk Veilig Wonen dragen, voldoen zij aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo kunnen wij de kans op een inbraak tot een minimum beperken.

Wilt u ook uw woning laten voorzien van PKVW gecertificeerde sloten? Of wilt u meer te weten komen over de veiligheid van uw woning in Ouddorp?
Dan kunt u contact opnemen met onze preventieadviseur. Hij zal het hang- en sluitwerk van uw huis checken en u tips geven over hoe u de veiligheid nog verder kunt verbeteren.

slotenmaker ouddorp

slot vervangen ouddorp

slot vervangen ouddorp

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Kom meer te weten over de diensten van de slotenmaker en de prijzen

Iedereen wil in een woon- en werkomgeving leven waarin men zich veilig voelt. Wij willen dat graag voor u realiseren. Een veilige omgeving begint bij goede beveiliging en preventie.
U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Onze slotenmaker hanteert scherpe prijzen voor deze diensten. Wij hebben vaste tarieven voor onze verschillende diensten en rekenen geen bijkomende kosten. Na afloop van onze werkzaamheden kunt u ons eenvoudig per pin betalen.

Wilt u meer te weten komen over onze prijzen?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen vanuit Ouddorp.

Bel of mail de slotenmaker vanuit Ouddorp

Wilt u in Ouddorp de veiligheid van uw woning of pand verbeteren? Wilt u uw sloten laten vervangen na een inbraak? Of wilt u meer te weten komen over onze diensten?
Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-24680255 of u stuurt een mail naar info@albinasecure.nl.

Zit u in een noodsituatie?
Dan kunt u altijd rekenen op onze 24/7 slotenservice in Ouddorp.

Call Now Button06-24680255