skip to Main Content

Uw specialist in sloten vervangen in Oosterhout

Bent u in Oosterhout buitengesloten en zoekt u een deskundig slotenmaker die uw deur kan openen?
AS Slotenmaker is uw partner. Wij zijn doorgaans binnen 30 minuten op locatie. Maar onze slotenservice biedt ook hulp bij verloren sleutels en inbraak. Zo staan wij voor u paraat om uw sloten te vervangen, inbraakschade te herstellen en advies te geven over de beveiliging van uw huis. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor diverse spoedgevallen. Investeer slim en investeer in goede anti-inbraakproducten en sloten. Wij kunnen indien nodig ook uw deurslot of cilinderslot vervangen in Oosterhout.

Slotenmaker prijzen in Oosterhout

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Een veilige woning met de PKVW sloten van onze slotenservice

Het is niet altijd nodig om uw sloten te vervangen. Uw bent in Oosterhout per ongeluk de deur uitgelopen zonder uw sleutels mee te nemen. In dat geval komen wij snel uw deur openen.

Heeft u onlangs te maken gehad met een woninginbraak?
Laat in dat geval direct uw sloten vervangen door onze erkende specialisten. Deze worden uitsluitend gemonteerd met PKVW sloten.
Dit type sloten voldoet aan de de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Bent u benieuwd of uw sloten inbraakwerend zijn?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze preventieadviseurs. Wij voorzien u graag van advies op maat op het gebied van beveiliging en preventie. Laat uw sloten preventief beveiligen door onze slotenmaker in Oosterhout.

slotenmaker oosterhout

slot vervangen oosterhout

slot vervangen oosterhout

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Alle mogelijkheden op het gebied van beveiliging

Naast dat wij uw sloten vervangen in Oosterhout kunt u ook gebruik maken van onze andere diensten. Zo wij zijn al ruim 20 jaar specialist op het gebied van beveiliging en preventie. Maak ook kennis met onze andere diensten:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Heeft u onze slotenmaker nodig om uw auto te openen?
Wij komen schadevrij uw autosloten openen en eventueel uw autosloten vervangen. Ook wat betreft het beveiligen van uw bedrijf adviseren wij u graag. Denk bijvoorbeeld aan preventiemaatregelen als professionele camerasystemen en alarminstallaties.

Wilt u ook meer weten over onze beveiligingsmogelijkheden?
Neem dan contact op met onze slotenservice.

Bel of mail onze slotenservice vanuit Oosterhout

Wilt u door onze slotenmaker uw deurslot of cilinderslot laten vervangen in Oosterhout? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten zoals bedrijfsbeveiliging of autobeveiliging?
Neem dan contact op via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Wij geven u ook graag meer informatie over onze slotenmaker prijzen. Kies voor een veilige woonomgeving en laat uw sloten vervangen in Oosterhout.

Call Now Button06-24680255