skip to Main Content

Slotenmaker in Moerdijk nodig? AS Slotenmaker helpt!

Is er onlangs in uw woning in Moerdijk in gebroken?
Laat AS Slotenmaker uw sloten vervangen om de veiligheid van uw woning direct te herstellen. Onze specialisten zorgen voor de beste veiligheidssloten met de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij helpen u graag met onder meer het plaatsen en het vervangen van sloten, het openen van deuren en het geven van advies over de beveiliging van uw huis.

Heeft u zichzelf buitengesloten?
Ook dan zijn wij snel ter plekke. Doorgaans al binnen ca. 30 minuten! Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in sloten vervangen.
Wanneer schakelt u ons in om uw deurslot of cilinderslot te vervangen in Moerdijk?

Slotenmaker prijzen in Moerdijk

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Kies voor een veilige wonen en laat uw sloten vervangen in Moerdijk

Is uw slot kapot of bent u uw sleutels verloren?
In dat geval is het aan te raden om uw sloten te laten vervangen. Wij vervangen uw cilinderslot en deurslot met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Deze veilige deursloten zijn tegenwoordig echter niet meer genoeg. Inbrekers komen met cilindertrekken binnen 30 seconden in uw huis. Schakel daarom onze preventieadviseurs in voor beveiligingsadvies. Laat uw huis optimaal beveiligingen met een kernbeveiliging of een veiligheidsbeslag met cilindertrekbeveiliging. Daarnaast leveren wij diverse anti-inbraakproducten.

Wilt u weten welke het meeste geschikt zijn voor uw woning?
Neem contact voor advies en laat indien direct uw sloten vervangen in Moerdijk.

slotenmaker moerdijk

slot vervangen moerdijk

slotenmaker moerdijk

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Onze fullservice slotenservice en voordelige prijzen

Onze slotenmaker komt graag bij u langs om uw woning te controleren op een optimale veiligheid. U kunt eventueel kiezen voor een compleet dienstenpakket op het gebied van inbraak- én brandveiligheid. Zo kunt u zich weer veilig voelen in uw eigen woon- en werkomgeving. Laat ons u adviseren op het gebied van beveiliging en preventie. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Autobeveiliging
  • Inbraakpreventie
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Inbraakschade herstel
  • Woonhuisbeveiliging

Kiest u voor een van de bovenstaande diensten van onze slotenmaker?
Wij hanteren voorafgaand aan de werkzaamheden, vaste prijzen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Aangezien elke situatie anders is, werken wij met vanafprijzen.

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen voor uw situatie?
Neem contact met ons op vanuit Moerdijk.

Slotenmaker nodig in Moerdijk? Bel of mail direct

Heeft u interesse in onze voordelige service en wilt u in Moerdijk uw sloten laten vervangen? Wenst u professioneel preventieadvies? Of wenst u meer informatie over onze diensten?
Neem dan contact met ons op via 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw deurslot of cilinderslot te vervangen in Moerdijk.

Call Now Button06-24680255