skip to Main Content

AS Slotenmaker met 24 uursservice in Leerdam

heeft u zichzelf buitengesloten bij uw woning in Leerdam? Bel dan snel naar AS Slotenmaker zodat wij u verder kunnen helpen. Bij spoed zijn wij binnen 30 minuten bij u in Leerdam om u uw huis of kantoor in te helpen. Wij hanteren vaste prijzen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard kunnen wij nog meer voor u doen dan het alleen het openen van uw deuren. Ook voor het vervangen van een cilinderslot of deurslot bent u bij ons op de juiste plek. Advies over de beveiliging van uw woning in Leerdam geven wij u bij AS Slotenmaker ook graag. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat u met een veilig gevoel thuis kunt zijn

Slotenmaker prijzen in Leerdam

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

slotenmaker Leerdam

Buitengesloten Leerdam

slot vervangen Leerdam

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Wanneer uw sloten laten vervangen?

In meerdere gevallen is het aan te raden om sloten te vervangen. Het vervangen van uw sloten doen wij uiterst vakkundig voor u. Zijn uw sleutels gestolen of bent u uw sleutels verloren? Dan is het handig om uw sloten te vervangen. Ook na een inbraak of bij schade door een poging tot inbraak komen wij bij u in Leerdam langs om sloten te vernieuwen. Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuw huis in Leerdam en vindt u het een prettig idee om nieuwe sloten te laten plaatsen, zodat u zeker weet dat niemand anders nog sleutels heeft? Bel dan met AS Slotenmaker. Alle sloten die wij plaatsen zijn uiteraard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zodat u weet dat uw goede en veilige sloten krijgt. Natuurlijk werken wij voorzichtig zodat uw deuren niet beschadigen.

Heldere tarieven bij AS Slotenmaker in Leerdam

Wij hanteren vaste, heldere tarieven bij AS Slotenmaker. Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het openen of vervangen van een slot krijgt u van ons te horen wat de kosten zijn van onze werkzaamheden. Zo staat u nooit voor verrassingen. In alle gevallen vervangen wij uw sloten door nieuwe cilindersloten die voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bel AS slotenmaker voor uw sloten in Leerdam

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare slotenservice in Leerdam? Bel ons via 06-24680255 dat kan 24 uur per dag. Per mail bereikt u ons op info@albinasecure.nl. Wilt u sloten laten vervangen of moet uw deur worden geopend in Leerdam? Bel AS Slotenmaker, wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zijn bij spoed binnen een half uur bij u in Leerdam.

Call Now Button06-24680255