skip to Main Content

Betrouwbare slotenmaker in Klundert

Bent u per ongeluk uw sleutels verloren in Klundert?
Laat dan direct uw sloten vervangen door de professionals van AS Slotenmaker. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij expert in het vervangen van sloten. Wat voor slot het ook is, onze vakman zorgt voor optimale sloten die aan uw wensen voldoen. Ook wanneer uw slot kapot is, zijn wij er voor u. Voor de beste preventie tegen inbraak, geven wij u ook graag advies over inbraakbeveiliging. Of u nu bent buitengesloten of te maken heeft met inbraak. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Maak vandaag nog gebruik van onze uitmuntende slotenservice om uw sloten te vervangen in Klundert.

Slotenmaker prijzen in Klundert

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Vervang uw sloten en herstel inbraakschade in Klundert

Wilt u uw sloten door ons laten vervangen?
Wanneer uw slot ernstige schade heeft opgelopen bij een woninginbraak, herstellen wij de schade aan uw hang- en sluitwerk. Onze slotenservice repareert dit met sloten die gecertificeerd zijn met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).
Zo beschermen wij u optimaal tegen woninginbraak. AS Slotenmaker is bekend met elk slot, dus wij kunnen ook uw deurslot en cilinderslot vervangen.

Is het al te laat doordat er al bij u is ingebroken?
Neem dan contact op met onze specialisten voor preventieadvies. Zo herhaalt een inbraak zich niet gauw meer. Vraag om meer informatie als u alles wilt weten op het gebied van anti-inbraakproducten. Onze slotenmaker vervangt graag uw sloten in Klundert.

slotenmaker klundert

slot vervangen klundert

sloten vervangen klundert

Inbraak reparatie? Geen probleem!

De vele voordelen van slotenservice in Klundert

Zo spoedig mogelijk uw cilinderslot of deurslot vervangen?
Wanneer er een inbraak is geweest, doet u hier zeker goed aan. Ook wanneer u zichzelf heeft buitengesloten of wanneer u uw sleutels kwijt bent, staan wij uiteraard voor u klaar. Neem ook kennis van onze andere diensten omtrent inbraak- en brandschade.
Wij attenderen u graag op onze vele voordelen:

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring
  • PIN-betaling kan uiteraard
  • Binnen ca. 30 minuten zijn wij bij u aanwezig
  • Wij zijn PKVW-gecertificeerd en CCV-erkend

Vanuit Klundert onze betrouwbare slotenservice inschakelen

Onze slotenmaker vervangt in Klundert uw deurslot of cilinderslot wanneer u dit wenst. Na inbraak heeft u vaak aantoonbare schade, zoals een opengebroken slot of ingeslagen raam. AS Slotenmaker is zowel overdag als ‘s nachts bereikbaar, ook in het weekend. Bel snel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl en laat uw sloten in Klundert vervangen door onze slotenservice!

Call Now Button06-24680255