skip to Main Content

Slotenmaker Klundert

Betrouwbare slotenmaker in Klundert

Bent u per ongeluk uw sleutels verloren in Klundert?
Laat dan direct uw sloten vervangen door de professionals van AS Slotenmaker. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij expert in het vervangen van sloten. Wat voor slot het ook is, onze vakman zorgt voor optimale sloten die aan uw wensen voldoen. Ook wanneer uw slot kapot is, zijn wij er voor u. Voor de beste preventie tegen inbraak, geven wij u ook graag advies over inbraakbeveiliging. Of u nu bent buitengesloten of te maken heeft met inbraak. Wij zijn 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar. Maak vandaag nog gebruik van onze uitmuntende slotenservice om uw sloten te vervangen in Klundert.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Klundert

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Klundert

Vervang uw sloten en herstel inbraakschade in Klundert

Wilt u uw sloten door ons laten vervangen?
Wanneer uw slot ernstige schade heeft opgelopen bij een woninginbraak, herstellen wij de schade aan uw hang- en sluitwerk. Onze slotenservice repareert dit met sloten die gecertificeerd zijn met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).
Zo beschermen wij u optimaal tegen woninginbraak. AS Slotenmaker is bekend met elk slot, dus wij kunnen ook uw deurslot en cilinderslot vervangen.

Is het al te laat doordat er al bij u is ingebroken?
Neem dan contact op met onze specialisten voor preventieadvies. Zo herhaalt een inbraak zich niet gauw meer. Vraag om meer informatie als u alles wilt weten op het gebied van anti-inbraakproducten. Onze slotenmaker vervangt graag uw sloten in Klundert.

De vele voordelen van slotenservice in Klundert

Zo spoedig mogelijk uw cilinderslot of deurslot vervangen?
Wanneer er een inbraak is geweest, doet u hier zeker goed aan. Ook wanneer u zichzelf heeft buitengesloten of wanneer u uw sleutels kwijt bent, staan wij uiteraard voor u klaar. Neem ook kennis van onze andere diensten omtrent inbraak- en brandschade.
Wij attenderen u graag op onze vele voordelen:

 • We staan 24/7 voor u klaar
 • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring
 • PIN-betaling kan uiteraard
 • Binnen ca. 30 minuten zijn wij bij u aanwezig
 • Wij zijn

Direct een slotenmaker in Klundert

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Vanuit Klundert onze betrouwbare slotenservice inschakelen

Onze slotenmaker vervangt in Klundert uw deurslot of cilinderslot wanneer u dit wenst. Na inbraak heeft u vaak aantoonbare schade, zoals een opengebroken slot of ingeslagen raam. AS Slotenmaker is zowel overdag als ‘s nachts bereikbaar, ook in het weekend. Bel snel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl en laat uw sloten in Klundert vervangen door onze slotenservice!

  Call Now Button06-24680255