skip to Main Content

Slotenmaker Klaaswaal

Uw sloten in Klaaswaal laten vervangen

Zoekt u in Klaaswaal naar een kwalitatief goede slotenmaker?
De slotenservice van AS Slotenmaker is waar u zijn moet. Wij vervangen graag uw sloten. Dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Is er een inbraak bij u gepleegd? Of bent u buitengesloten?
In deze gevallen vervangen wij uw deurslot of cilinderslot naar een nieuw en goed slot. Wij zijn al binnen een half uur op locatie.

Wilt u meer informatie over onze diensten en scherpe prijzen?
Schakel dan meteen vanuit Klaaswaal onze slotenservice in.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Klaaswaal

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Klaaswaal

Kiezen voor onze slotenservice in Klaaswaal

Is er een inbraak bij u geweest? Of bent u per ongeluk buitengesloten in Klaaswaal door het vergeten van uw sleutels?
Laat ons dan al uw sloten vervangen. De sloten die geplaatst worden door AS Slotenmaker zijn gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
U krijgt de garantie dat ze aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Zo verhoogt u uw inbraakbeveiliging aanzienlijk. Wij kunnen meteen elk slot vervangen door een nieuw exemplaar. Laat ons ook uw deurslot of cilinderslot vervangen. Deze dienst wordt door onze slotenmaker tegen een scherpe prijs verzorgd. De factuur betaalt u eenvoudig en direct met de pin. Sloten vervangen is niet het enige dat we doen. Wij willen u ook graag adviseren over de meest optimale beveiliging van uw bedrijfspand of woning in Klaaswaal.

Ontdek de diensten van de slotenservice in Klaaswaal

U ziet dat onze slotenmaker in Klaaswaal niet alleen een 24-uurs slotenservice aanbiedt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet pakket aan voorzieningen op het gebied van beveiliging en preventie.

Is het nodig uw bedrijfspand of woning te laten voorzien van goede inbraak- of brandbeveiliging?
Wij vervangen graag al uw sloten, waaronder het cilinderslot en deurslot. Daarbij helpen wij u graag aan optimaal hang- en sluitwerk.

Heeft u inbraak- of brandschade ondervonden?
Ook dan is onze slotenmaker er voor u in Klaaswaal voor een uitvoerige reparatie. Dus eigenlijk heeft u in onze slotenservice uw allround partner gevonden op het gebied van veiligheid, schadeherstel of als u buitengesloten bent.

Direct een slotenmaker in Klaaswaal

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Onze slotenservice inschakelen vanuit Klaaswaal

Bent u buitengesloten in Klaaswaal? Is het nodig uw sloten te vervangen? Of wilt u informatie over beveiliging van onze slotenmaker?
U schakelt onze slotenmaker tegen scherpe prijzen en binnen 30 minuten in, door te bellen naar 06-24680255. Mailen mag naar info@albinasecure.nl. Maak vandaag nog gebruik van onze slotenservice in Klaaswaal om uw sloten te vervangen!

    Call Now Button06-24680255