skip to Main Content

Wij vervangen graag uw sloten in Kapellen

Schakel vanuit Kapellen onze slotenservice in wanneer u een slotenmaker zoekt voor het vervangen van uw sloten.

Heeft u net geconstateerd dat er bij u is ingebroken? Kunt u uw huis niet in doordat u buitengesloten bent?
Laat ons direct uw deurslot of cilinderslot vervangen. AS Slotenmaker is 24/7 inzetbaar. Normaliter arriveren wij al binnen 30 minuten bij u.
Met andere woorden, wilt u contact opnemen met onze slotenmaker en onze prijzen ontdekken?
Bel dan snel vanuit Kapellen naar onze slotenservice.

Slotenmaker prijzen in Kapellen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Kies voor onze slotenservice in Kapellen

Het is vreselijk te ontdekken dat er is ingebroken in uw woning. Ook het niet kunnen betreden van het huis omdat u uzelf heeft buitengesloten, is niet prettig. Gelukkig zijn wij er om gauw uw sloten te vervangen. Onze sloten zijn allen gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit betekent dat onze sloten voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Uw pand wordt daarmee een stuk veiliger. Hoe meer sloten wij mogen vervangen, hoe beter de veiligheid. Laat ons uw deurslot of cilinderslot vervangen en vraag onze slotenmaker naar onze betaalbare prijzen. Het fijne is dat u onze factuur straks direct en eenvoudig met pin kunt betalen. Lees snel verder en bekijk wat wij nog meer kunnen betekenen voor uw inbraakbeveiliging.

slotenmaker kapellen

slot vervangen kapellen

slot open breken kapellen

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Gebruik de diensten van onze slotenmaker in Kapellen

U ziet dat wij veel meer zijn dan een 24-uurs slotenservice. Zo biedt AS slotenmaker in Kapellen een ruim aanbod aan diensten aan op het gebied van preventie en beveiliging. Laat ons uw woning of bedrijfspand controleren op de juiste inbraak- of brandbeveiliging. Wanneer het nodig is de sloten, waaronder het cilinderslot en deurslot, te vervangen, pakken wij indien gewenst meteen uw oude hang- en sluitwerk aan.

Heeft uw pand inbraak- of brandschade opgelopen?
Laat onze slotenmaker uw pand dan uitvoerig onder handen nemen.

Dus heeft u uzelf buitengesloten, is er sprake van inbraak, twijfelt u over de juiste inbraakbeveiliging of zoekt u een professional in schadeherstel en veiligheid?
Maak dan gebruik van onze slotenservice in Kapellen!

Haal onze slotenservice naar Kapellen

De sloten van uw bedrijfspand of woning in Kapellen vervangen? Bent u buitengesloten en staat u hierdoor voor een dichte deur? Of wilt u graag beveiligingsadvies van onze slotenservice?
Onze slotenmaker hanteert scherpe prijzen en is er al binnen ca. 30 minuten. Bel naar 06-24680255 of mail naar info@albinasecure.nl. De slotenmaker van onze slotenservice komt graag uw sloten vervangen!

Call Now Button06-24680255