skip to Main Content

Uw betrouwbare slotenmaker in Hoeksche Waard

Staat u voor uw huis in of nabij Hoeksche Waard en kunt u uw woning niet betreden als gevolg van een afgebroken sleutel of een sleutel die onderweg verloren is? Als u door een dergelijke pechsituatie echt geen mogelijkheid hebt uw woning binnen te komen, dan is er slechts één geschikte oplossing denkbaar: een professionele slotenmaker inschakelen. AS Slotenmaker is in dit soort gevallen een ideale optie, want wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en binnen 30 minuten na uw melding is onze gecertificeerde slotenmaker al bij u. Uw ongemak duurt dankzij ons dan ook niet langer dan nodig. Direct na aankomst zal onze slotenmaker beginnen met het secuur openbreken van uw slot. Deze spoedservice is overigens ook in te schakelen wanneer er bij u is ingebroken met braakschade tot gevolg. Met ons vakmanschap brengen we de inbraakveiligheid van uw woning in Hoeksche Waard snel terug tot minimaal het oorspronkelijke niveau. Verder kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen of vervangen van deursloten, cilindersloten en veiligheidssloten.

Slotenmaker prijzen in Hoeksche Waard

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Slotenmaker Hoeksche Waard

Buitengesloten? Bel ons direct!

Hebt u de pech dat uw huissleutel zojuist is afgebroken in het deurslot? Of zijn uw sleutels misschien ergens onderweg kwijt geraakt? Dan zit u nu wellicht in de ergerlijke omstandigheid dat u uw eigen huis niet in kunt. AS Slotenmaker vindt dat zo’n onverkwikkelijke situatie niet te lang mag duren. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor dit gevallen. Bel 06-15831068, dan zijn we in een half uur bij u in Hoeksche Waard. Op een adequate manier zullen we vervolgens uw slot openbreken. Mocht hierbij onverhoopt schade ontstaan, dan herstellen we deze onmiddellijk.

Herstel na inbraakschade en vervanging sloten

Als er onlangs bij u is ingebroken, dan is dat een aangrijpende gebeurtenis. Uw gevoel van veiligheid heeft hieronder te leiden. En dat in uw eigen huis! Zonder meer een heftige ervaring. Is er bij de inbraak schade ontstaan aan de deursloten? Dat maakt de situatie dan zelfs nog vervelender. Het laatstgenoemde probleem kan echter gelukkig snel verholpen worden. Schakel daarvoor AS Slotenmaker in. Desgewenst herstelt één van onze gecertificeerde slotenmakers met spoed uw deursloten. De inbraakbestendigheid van uw woning is daardoor weer snel op minimaal een behoorlijk niveau. Natuurlijk is het ook mogelijk om uit voorzorg nieuwe cilindersloten, deursloten of hypermoderne veiligheidssloten te laten aanbrengen. AS Slotenmaker weet daarmee optimale inbraakbestendigheid te bewerkstelligen. Potentiële inbrekers in en rond Hoeksche Waard zullen dan niet snel (meer) uw woning als doelwit kiezen.

Waarin onderscheidt AS Slotenmaker zich?

In en in de omgeving van Hoeksche Waard wordt AS Slotenmaker ten eerste geroemd om de snelheid en vakkundigheid die worden tentoongespreid op de momenten waarop men het echt nodig heeft. Schakelt u ons in, dan mag u zeker de volgende facetten van ons verwachten:

  • 24/7 in te schakelen
  • Binnen circa 30 minuten op locatie
  • PIN-betaling is mogelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Schakel onze slotenservice in

Hebt u uzelf per ongeluk buitengesloten waardoor u uw woning niet in kunt? Of is er kort geleden bij u ingebroken? Bel dan met spoed 06-15831068 zodat een van onze gecertificeerde slotenmakers u zo snel mogelijk van dienst kan zijn. Normaliter zijn we al binnen 30 minuten ter plekke bij u in Hoeksche Waard. Wenst u uw woning aldaar van verbeterde inbraakbestendigheid te voorzien? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bepalen welke deursloten, cilindersloten of veiligheidssloten geschikt zijn voor uw buitendeuren. Bel naar bovenstaand nummer of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl om dit in gang te zetten. Zit u in een noodsituatie? Als u met spoed contact opneemt met AS Slotenmaker, dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk uw woning in Hoeksche Waard weer kunt betreden.

Call Now Button06-24680255