skip to Main Content

Slotenmaker Hekelingen

Uw specialist in sloten vervangen in Hekelingen

Bent u uw sleutels kwijt of is er bij u in Hekelingen ingebroken?
De slotenmaker van AS Slotenmaker staat doorgaans binnen 30 minuten op uw stoep om uw sloten te vervangen. Onze slotenservice is al ruim 20 jaar specialist in bedrijfs- en woonbeveiliging.

Dus heeft u zichzelf buitengesloten?
Wij komen snel uw deurslot of cilinderslot vervangen. Om te voorkomen dat u nogmaals te maken krijgt met een inbraak, kunnen wij u gratis en vrijblijvend adviseren over inbraakpreventie. Kortom, voor elke situatie staan wij 24/7 voor u klaar om uw sloten te vervangen in Hekelingen.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Hekelingen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Hekelingen

Maak kennis met de werkwijze van onze slotenmaker

Laat uw sloten snel vervangen als het gaat om een inbraak of wanneer u uw sleutels bent verloren. Zo voorkomt u ongewenste indringers in uw woning. Onze slotenservice kan alle sloten, waaronder het deurslot en cilinderslot, vervangen. Vaak is er tijdens een inbraak schade aangericht aan uw sloten, deuren of ramen. Onze slotenmaker staat voor u klaar om eventuele noodreparaties uit te voeren. Onze sloten zijn beschikbaar in diverse merken en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Elk slot voldoet hiermee aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Voorkom een nieuwe inbraak in uw woning of kantoor en laat al uw sloten vervangen.

Wilt u ook weten met welke anti-inbraakproducten u uw woning nog meer kunt beschermen?
Vraag onze specialisten voor professioneel preventieadvies. Wat al helemaal fijn is, is dat wij voordelige tarieven hanteren. Met de sloten van onze slotenmaker is uw huis in Hekelingen optimaal beveiligd.

Dit kan onze slotenservice ook voor u betekenen

Naast een deurslot of cilinderslot vervangen in Hekelingen, bieden wij nog meer diensten aan.

Weet u bijvoorbeeld niet zeker of uw woning of bedrijf goed beveiligd is?
Schakel ons dan in voor een controle van de inbraak- en brandbeveiliging. Mocht betere beveiliging en preventie nodig zijn, dan voorzien onze specialisten u direct van advies en oplossingen. Neem contact met ons op vanuit Hekelingen voor professionele inbraakbeveiliging van onze slotenmaker.

Direct een slotenmaker in Hekelingen

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Slotenmaker nodig in Hekelingen? Bel of mail

Wilt u in Hekelingen zo snel mogelijk uw sloten laten vervangen?
Wanneer u bij AS Slotenmaker uw deurslot of cilinderslot laat vervangen, zult u profiteren van hoogwaardige kwaliteit. Ook bieden wij u een snelle en voordelige service. Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen?
Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl.

Bent u ook op zoek naar een voordelige slotenmaker?
Laat ons uw sloten vervangen in Hekelingen.

    Call Now Button06-24680255