skip to Main Content

Uw specialist in sloten vervangen in Hekelingen

Bent u uw sleutels kwijt of is er bij u in Hekelingen ingebroken?
De slotenmaker van AS Slotenmaker staat doorgaans binnen 30 minuten op uw stoep om uw sloten te vervangen. Onze slotenservice is al ruim 20 jaar specialist in bedrijfs- en woonbeveiliging.

Dus heeft u zichzelf buitengesloten?
Wij komen snel uw deurslot of cilinderslot vervangen. Om te voorkomen dat u nogmaals te maken krijgt met een inbraak, kunnen wij u gratis en vrijblijvend adviseren over inbraakpreventie. Kortom, voor elke situatie staan wij 24/7 voor u klaar om uw sloten te vervangen in Hekelingen.

Slotenmaker prijzen in Hekelingen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Maak kennis met de werkwijze van onze slotenmaker

Laat uw sloten snel vervangen als het gaat om een inbraak of wanneer u uw sleutels bent verloren. Zo voorkomt u ongewenste indringers in uw woning. Onze slotenservice kan alle sloten, waaronder het deurslot en cilinderslot, vervangen. Vaak is er tijdens een inbraak schade aangericht aan uw sloten, deuren of ramen. Onze slotenmaker staat voor u klaar om eventuele noodreparaties uit te voeren. Onze sloten zijn beschikbaar in diverse merken en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Elk slot voldoet hiermee aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Voorkom een nieuwe inbraak in uw woning of kantoor en laat al uw sloten vervangen.

Wilt u ook weten met welke anti-inbraakproducten u uw woning nog meer kunt beschermen?
Vraag onze specialisten voor professioneel preventieadvies. Wat al helemaal fijn is, is dat wij voordelige tarieven hanteren. Met de sloten van onze slotenmaker is uw huis in Hekelingen optimaal beveiligd.

slotenmaker hekelingen

slot vervangen hekelingen

slotenmaker hekelingen

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Dit kan onze slotenservice ook voor u betekenen

Naast een deurslot of cilinderslot vervangen in Hekelingen, bieden wij nog meer diensten aan.

Weet u bijvoorbeeld niet zeker of uw woning of bedrijf goed beveiligd is?
Schakel ons dan in voor een controle van de inbraak- en brandbeveiliging. Mocht betere beveiliging en preventie nodig zijn, dan voorzien onze specialisten u direct van advies en oplossingen. Neem contact met ons op vanuit Hekelingen voor professionele inbraakbeveiliging van onze slotenmaker.

Slotenmaker nodig in Hekelingen? Bel of mail

Wilt u in Hekelingen zo snel mogelijk uw sloten laten vervangen?
Wanneer u bij AS Slotenmaker uw deurslot of cilinderslot laat vervangen, zult u profiteren van hoogwaardige kwaliteit. Ook bieden wij u een snelle en voordelige service. Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen?
Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl.

Bent u ook op zoek naar een voordelige slotenmaker?
Laat ons uw sloten vervangen in Hekelingen.

Call Now Button06-24680255