skip to Main Content

Uw betrouwbare slotenmaker in Heerjansdam

Bent u in Heerjansdam uw sleutels verloren?
Laat dan direct uw sloten vervangen door ervaren specialisten van AS Slotenmaker. Wij zijn al ruim 20 jaar expert in het vervangen van sloten. Om welk slot het ook gaat, onze vakman zorgt voor de beste sloten die voldoen aan uw wensen. Ook bij een kapot slot staan wij voor u paraat. Om uw optimaal te beschermen tegen inbraak, voorzien wij u ook graag van advies over inbraakbeveiliging. Of u zichzelf nu heeft buitengesloten of te maken heeft met inbraak: onze service is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar. Maak vandaag nog gebruik van onze professionele slotenservice om uw sloten te vervangen in Heerjansdam.

Slotenmaker prijzen in Heerjansdam

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Herstel inbraakschade en laat uw sloten vervangen

Wilt u dat wij uw sloten vervangen in Heerjansdam?
Als uw slot ernstige schade heeft opgelopen bij een woninginbraak, repareren wij alle schade aan het hang- en sluitwerk. Onze slotenservice repareert dit met sloten die gecertificeerd zijn met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).
Zo bent u optimaal beschermd tegen een woninginbraak. Wij zijn bekend met elk slot, dus wij kunnen ook uw cilinderslot en deurslot vervangen.

Is het al te laat en is er bij u onlangs ingebroken?
Schakel onze specialisten dan ook in voor preventieadvies. Zo voorkomt u dat er nogmaals wordt ingebroken. Neem contact op als u alle mogelijkheden wilt ontdekken op het gebied van anti-inbraakproducten. Onze slotenmaker komt graag uw sloten vervangen in Heerjansdam.

slotenmaker heerjansdam

slot vervangen heerjansdam

sloten vervangen heerjansdam

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Dit zijn de voordelen van onze slotenservice

Wilt u met spoed in Heerjansdam uw cilinderslot of deurslot vervangen?
Wanneer er bij u is ingebroken, is dat een verstandige keuze. Ook als u zichzelf heeft buitengesloten of wanneer u uw sleutels bent verloren, staan wij voor u klaar. Maak ook kennis met onze andere diensten op het gebied van inbraak- en brandschade. Wij wijzen u graag op de voordelen van onze service:

  • 24/7 in te schakelen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • PIN-betaling is mogelijk
  • Binnen ca. 30 minuten op locatie
  • PKVW-gecertificeerd en CCV-erkend

Schakel vanuit Heerjansdam onze betrouwbare slotenservice in

Onze slotenmaker komt in Heerjansdam uw deurslot of cilinderslot vervangen op elk gewenst moment. Na een inbraak zit u vaak met schade zoals een opengebroken slot of een ingeslagen raam. Wij zijn zowel overdag als ‘s nachts bereikbaar, ook in het weekend. Bel direct naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl en laat onze slotenservice uw sloten vervangen in Heerjansdam.

Call Now Button06-24680255