skip to Main Content

AS Slotenmaker met 24 uursservice in Gorinchem

Heeft u een snelle, goede en betrouwbare slotenmaker in Gorinchem nodig? Bel dan snel naar AS Slotenmaker, zodat wij u kunnen helpen met uw sloten. Met 20 jaar aan ervaring helpen wij onze klanten vakkundig en snel. Sloten stuk, of bent u per ongeluk buitengesloten bij uw woning in Gorinchem? Neem dan direct contact op met AS Slotenmaker. Onze slotenservice in Gorinchem is 24 uur per dag bereikbaar. En in spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u.

Slotenmaker prijzen in Gorinchem

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

slotenmaker Gorinchem

Buitengesloten Gorinchem

slot vervangen Gorinchem

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Sloten vervangen in Gorinchem

In sommige gevallen is het verstandig om de sloten van uw deuren te vervangen. Is uw sleutelbos gestolen of bent u deze verloren? Ook dan is het handig om uw sloten te laten vervangen. Na een inbraak, of schade door poging tot inbraak, helpen wij u in Gorinchem om de beschadigde sloten te vernieuwen. Bent u de gelukkige nieuwe eigenaar van een nieuw huis in Gorinchem en wilt u zeker weten dat niemand anders passende sleutels van uw woning heeft? Bel dan AS Slotenmaker om uw sloten te vervangen. Alle sloten die wij plaatsen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U weet dus zeker dat u veilige en goede sloten krijgt.

Vaste tarieven bij AS slotenmaker in Gorinchem

Bij AS Slotenmaker werken we met heldere vaste tarieven. Zo weet u van te voren wat u betaalt voor onze sleutel- en slotenservice in Gorinchem. Helaas zijn er ook bedrijven die dit anders aanpakken, maar bij ons komt u gegarandeerd niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Ook in spoedgevallen vertellen wij u vooraf wat de kosten zijn. Uiteraard kunt u bij onze slotenservice met PIN betalen.

Bel AS slotenmaker voor uw sloten in Gorinchem

Zoekt u een snelle en betrouwbare slotenservice in Gorinchem? Bel ons op 06-24680255, 24 uur per dag. Per e-mail bereikt u ons via info@albinasecure.nl. Wilt u uw sloten vervangen of moet de deur van uw woning worden geopend in Gorinchem? Bel dan naar AS Slotenmaker. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. En bij spoed zijn wij bij u in Gorinchem.

Call Now Button06-24680255