skip to Main Content

Slotenmaker Gorinchem

AS Slotenmaker met 24 uursservice in Gorinchem

Heeft u een snelle, goede en betrouwbare slotenmaker in Gorinchem nodig? Bel dan snel naar AS Slotenmaker, zodat wij u kunnen helpen met uw sloten. Met 20 jaar aan ervaring helpen wij onze klanten vakkundig en snel. Sloten stuk, of bent u per ongeluk buitengesloten bij uw woning in Gorinchem? Neem dan direct contact op met AS Slotenmaker. Onze slotenservice in Gorinchem is 24 uur per dag bereikbaar. En in spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Gorinchem

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker gorinchem

Sloten vervangen in Gorinchem

In sommige gevallen is het verstandig om de sloten van uw deuren te vervangen. Is uw sleutelbos gestolen of bent u deze verloren? Ook dan is het handig om uw sloten te laten vervangen. Na een inbraak, of schade door poging tot inbraak, helpen wij u in Gorinchem om de beschadigde sloten te vernieuwen. Bent u de gelukkige nieuwe eigenaar van een nieuw huis in Gorinchem en wilt u zeker weten dat niemand anders passende sleutels van uw woning heeft? Bel dan AS Slotenmaker om uw sloten te vervangen. Alle sloten die wij plaatsen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U weet dus zeker dat u veilige en goede sloten krijgt.

Vaste tarieven bij AS slotenmaker in Gorinchem

Bij AS Slotenmaker werken we met heldere vaste tarieven. Zo weet u van te voren wat u betaalt voor onze sleutel- en slotenservice in Gorinchem. Helaas zijn er ook bedrijven die dit anders aanpakken, maar bij ons komt u gegarandeerd niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Ook in spoedgevallen vertellen wij u vooraf wat de kosten zijn. Uiteraard kunt u bij onze slotenservice met PIN betalen.

Direct een slotenmaker in Gorinchem

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Bel AS slotenmaker voor uw sloten in Gorinchem

Zoekt u een snelle en betrouwbare slotenservice in Gorinchem? Bel ons op 06-24680255, 24 uur per dag. Per e-mail bereikt u ons via info@albinasecure.nl. Wilt u uw sloten vervangen of moet de deur van uw woning worden geopend in Gorinchem? Bel dan naar AS Slotenmaker. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. En bij spoed zijn wij bij u in Gorinchem.

    Call Now Button06-24680255