skip to Main Content

Slotenmaker Geldermalsen

AS Slotenmaker met 24 uursservice in Geldermalsen

Buitengesloten in Geldermalsen? U staat voor een dichte deur, zonder sleutel? Bel AS Slotenmaker dan snel om u naar binnen te helpen. Binnen een half uur zijn wij bij u in Geldermalsen om u te helpen, zodat u uw woning weer binnen komt. Voor al onze diensten hanteren we vaste prijzen. Onze dienstverlening houdt niet op bij het openen van sloten in Geldermalsen. Wij vervangen uw sloten en adviseren u over het beveiligen van uw woning of kantoor.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Geldermalsen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker geldermalsen

Wanneer moet ik mijn sloten vervangen?

Er zijn meerdere redenen om de sloten van uw huis of kantoor in Geldermalsen te vervangen. Wij vervangen uw cilinderslot of deurslot graag voor u. Bijvoorbeeld als uw sleutels gestolen zijn, of als u ze bent verloren. Ook na een inbraak of een poging daartoe, komen wij bij u langs om uw sloten te vervangen. Heeft u een nieuw huis in Geldermalsen gekocht en vind u het een fijn idee om zeker te weten dat niemand nog sleutels heeft? Bel AS Slotenmaker om uw deursloten te vervangen. Alle sloten die wij plaatsen zijn voorzien van het politiekeurmerk, zodat u zeker weet dat uw huis goed beveiligd is. En natuurlijk gaan wij voorzichtig te werk zodat uw deur en woning niet beschadigen tijdens ons werk.

De transparante tarieven van AS slotenmaker in Geldermalsen

Wij hanteren altijd onze vaste, transparante tarieven voor onze werkzaamheden. Voordat wij beginnen met de werkzaamheden beginnen, vertellen wij u wat de kosten zijn. Hiermee voorkomen wij dat u achteraf voor verrassingen staat. Ook bij spoed, middenin de nacht kunnen wij u onze tarieven doorgeven. Uw sloten vervangen wij met nieuwe cilindersloten die uiteraard voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw veiligheid en die van uw woning staan bij ons voorop.

Direct een slotenmaker in Geldermalsen

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Bel AS slotenmaker in Geldermalsen

Zoekt u een betrouwbare en snelle slotenservice? Bel dan met AS Slotenmaker. U bereikt ons 24 uur per dag via 06-24680255. Per mail kunt u ons natuurlijk ook bereiken via info@albinasecure.nl. Wilt u sloten laten vervangen of bent u buitengesloten in Geldermalsen? Bel AS Slotenmaker 24 uur per dag. Bij spoed zijn wij binnen een half uur bij u in Geldermalsen.

    Call Now Button06-24680255