skip to Main Content

AS Slotenmaker met 24 uursservice in Geldermalsen

Buitengesloten in Geldermalsen? U staat voor een dichte deur, zonder sleutel? Bel AS Slotenmaker dan snel om u naar binnen te helpen. Binnen een half uur zijn wij bij u in Geldermalsen om u te helpen, zodat u uw woning weer binnen komt. Voor al onze diensten hanteren we vaste prijzen. Onze dienstverlening houdt niet op bij het openen van sloten in Geldermalsen. Wij vervangen uw sloten en adviseren u over het beveiligen van uw woning of kantoor.

Wanneer moet ik mijn sloten vervangen?

Er zijn meerdere redenen om de sloten van uw huis of kantoor in Geldermalsen te vervangen. Wij vervangen uw cilinderslot of deurslot graag voor u. Bijvoorbeeld als uw sleutels gestolen zijn, of als u ze bent verloren. Ook na een inbraak of een poging daartoe, komen wij bij u langs om uw sloten te vervangen. Heeft u een nieuw huis in Geldermalsen gekocht en vind u het een fijn idee om zeker te weten dat niemand nog sleutels heeft? Bel AS Slotenmaker om uw deursloten te vervangen. Alle sloten die wij plaatsen zijn voorzien van het politiekeurmerk, zodat u zeker weet dat uw huis goed beveiligd is. En natuurlijk gaan wij voorzichtig te werk zodat uw deur en woning niet beschadigen tijdens ons werk.

Slotenmaker prijzen in Geldermalsen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

slotenmaker Geldermalsen

Buitengesloten Geldermalsen

slot vervangen Geldermalsen

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

De transparante tarieven van AS slotenmaker in Geldermalsen

Wij hanteren altijd onze vaste, transparante tarieven voor onze werkzaamheden. Voordat wij beginnen met de werkzaamheden beginnen, vertellen wij u wat de kosten zijn. Hiermee voorkomen wij dat u achteraf voor verrassingen staat. Ook bij spoed, middenin de nacht kunnen wij u onze tarieven doorgeven. Uw sloten vervangen wij met nieuwe cilindersloten die uiteraard voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw veiligheid en die van uw woning staan bij ons voorop.

Bel AS slotenmaker in Geldermalsen

Zoekt u een betrouwbare en snelle slotenservice? Bel dan met AS Slotenmaker. U bereikt ons 24 uur per dag via 06-24680255. Per mail kunt u ons natuurlijk ook bereiken via info@albinasecure.nl. Wilt u sloten laten vervangen of bent u buitengesloten in Geldermalsen? Bel AS Slotenmaker 24 uur per dag. Bij spoed zijn wij binnen een half uur bij u in Geldermalsen.

Call Now Button06-24680255