skip to Main Content

Uw professionele slotenmaker in Etten-Leur

AS Slotenmaker schiet u te hulp wanneer u uw sloten wilt vervangen in Etten-Leur. Als ervaren bedrijf kunnen wij uw slot perfect voor u vervangen zonder schade aan te richten. Of het nu om een inbraak gaat of een situatie waarbij u zichzelf heeft buitengesloten. In elk geval zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor bereikbaar. Binnen een half uur zijn wij ter plekke om uw deurslot of cilinderslot te vervangen. Een groot voordeel is dat onze uitgebreide slotenservice betaalbare prijzen hanteert. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van sloten vervangen? Schakel onze slotenservice in vanuit Etten-Leur.

Slotenmaker prijzen in Etten-Leur

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Laat ons uw sloten vervangen in Etten-Leur

Is er iets mis met uw sloten of heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten?
Natuurlijk wilt u geen uren buiten wachten totdat u uw huis weer in kunt. Schakel hiervoor ons deskundige slotenmaker in om uw sloten te vervangen. Wij plaatsen nieuwe sloten met het gecertificeerde Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Zo weet u zeker dat uw woning sterk beveiligd is tegen inbraak volgens de nieuwste veiligheids- en kwaliteitseisen. Voor uw eigen bescherming is het raadzaam om meteen elk slot te laten vervangen. Zo kunnen wij ook meteen uw deurslot of cilinderslot vervangen. Om uw huis optimaal te beschermen, geven wij desgewenst professioneel advies. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Wanneer schakelt u onze slotenmaker in vanuit Etten-Leur?

slotenmaker etten-leur

slot vervangen etten-leur

slot vervangen etten-leur

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Schakel onze slotenmaker ook in voor andere diensten

Naast uw deurslot of cilinderslot vervangen in Etten-Leur, bieden wij ook andere diensten aan.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar bedrijfsbeveiliging of woonhuisbeveiliging?
Wij bieden u diverse mogelijkheden op het gebied van beveiliging en preventie. Ook voor inbraak- en brandschade staat onze slotenmaker 24 uur voor u klaar. Onze preventieadviseurs adviseren u tevens welke maatregelen nodig zijn om een woninginbraak te voorkomen. Voorkom dat inbrekers uw huis indringen en kies voor een of meerdere van onze anti-inbraakproducten.

Neem vanuit Etten-Leur contact op met onze slotenservice

Bent u voor uw woning in Etten-Leur benieuwd naar onze slotenmaker prijzen? En mag onze slotenservice uw sloten vervangen? Of wenst u professioneel beveiligingsadvies?
Ontdek onze voordelige prijzen, hoogwaardige kwaliteit en perfecte service. Bel ons op 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. Kies voor een professionele slotenmaker om uw sloten te vervangen in Etten-Leur.

Call Now Button06-24680255