skip to Main Content

Uw specialist in sloten vervangen in Essen

Bent u op zoek naar een professionele slotenmaker in Essen?
Schakel dan de slotenservice van AS Slotenmaker in. Wij komen graag uw sloten vervangen.

Is uw sleutel afgebroken in het slot? Bent u buitengesloten?
Wij zijn meestal binnen ca. 30 minuten op bestemming om u te helpen. Is er ingebroken in uw woning of bedrijfspand? Ook dan staan wij voor u paraat om uw deurslot of cilinderslot te vervangen. Wij komen vakkundig de schade herstellen en zorgen voor professionele bescherming tegen inbraak. Schakel een specialist in om uw sloten te vervangen in Essen.

Slotenmaker prijzen in Essen overdag
(08:00 uur t/m 18:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75 *
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen late uurtjes
(18:00 – 21.00 / 21.00 – 23.00 uur)

  • Toeslag: € 45,40 / € 90,75
  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75*
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Buitengesloten? AS Slotenmaker helpt!

Bent u in Essen buitengesloten terwijl u weet dat uw sleutels binnen liggen?
Niets is vervelender dan uw huis niet meer in kunnen. Wij zorgen ervoor dat wij uw deur openen zonder schade aan te richten. Zo hoeven uw sloten ook niet vervangen te worden en kunt u gewoon uw huidige sleutels blijven gebruiken. Uw sloten monteren wij met gecertificeerde Politiekeurmerk Veilig Wonen sloten.
Op deze manier bent u extra goed beveiligd tegen inbraak.

Wilt u weten hoe u uw woning zelf nog meer kunt beveiligen?
Wij geven u desgewenst professioneel advies. Wat onze service nog beter maakt, is dat wij betaalbare prijzen hanteren voor het vervangen van uw deurslot of cilinderslot in Essen.

slotenmaker essen

slot vervangen essen

slotenmaker essen

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Overige diensten van onze slotenmaker

Een veilig huis is een van de eerste behoeften van mensen. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor extra beveiliging in huis, zoals een effectief alarmsysteem. Gelukkig bieden wij u in Essen, naast sloten vervangen, ook andere diensten. Als ervaren slotenmaker bieden wij u een compleet dienstenpakket aan op het gebied van inbraak- én brandveiligheid. Denk daarbij aan een elektronische signalering, secustrip, rookmelder en sprinklersystemen.

Wilt u liever zelfstandig uw woning beveiligen?
Op het gebied van doe-het-zelf zijn er ook veel mogelijkheden. Zorg dat u zich goed laat adviseren door onze specialisten. Zo bent u op de hoogte van alle mogelijkheden van de diverse systemen. Dit advies is altijd gratis en vrijblijvend. Ons allround bedrijf staat voor u klaar om u te helpen bij het cilinderslot en deurslot vervangen en biedt hulp als u zichzelf heeft buitengesloten.

Hulp nodig van onze slotenservice in Essen?

Heeft u in Essen hulp nodig van onze slotenmaker omdat u zichzelf heeft buitengesloten? Of mogen wij uw sloten vervangen?
Waar u onze slotenservice ook voor nodig heeft, wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Bel naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar albinahandybees@yahoo.com. Binnen no-time staat onze slotenservice voor u klaar om in Essen uw sloten te vervangen.

Call Now Button06-24680255