skip to Main Content

Slotenmaker Wijk bij Duurstede

Slotenservice met allround dienstverlening

Zoekt u een betrouwbare en goede slotenmaker in Wijk bij Duurstede? AS Slotenmaker staat 24 uur per dag voor u klaar in Wijk bij Duurstede. Met 20 jaar aan ervaring helpen wij al onze klanten vakkundig en snel. Bent u per ongeluk buitengesloten bij uw woning in Wijk bij Duurstede? Dan belt u gewoon onze slotenservice. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ook bij spoedgevallen. Dan zijn wij binnen 30 minuten bij u in Wijk bij Duurstede.

Sloten laten openen in Wijk bij Duurstede

Het kan helaas altijd gebeuren dat u zichzelf bij uw woning in Wijk bij Duurstede buitensluit en dat uw sleutels en uw tas binnen in uw woning liggen en dat u dus buiten staat. Dat is heel vervelend! Het kan ook zijn dat uw sleutelbos wordt gestolen of dat u deze bent verloren. Wat ook de reden is dat u bent buitengesloten; AS Slotenmaker helpt u snel weer naar binnen. In minder dan 30 minuten zijn wij bij u in Wijk bij Duurstede om u weer veilig uw woning in te helpen.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Wijk bij Duurstede

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Wijk bij Duurstede

Sloten vervangen in Wijk bij Duurstede

Ook uw deurslot moet eens in de zoveel tijd vervangen worden. In geval van gestolen of verloren sleutels bijvoorbeeld. Of misschien heeft u een nieuwe woning in Wijk bij Duurstede en wilt zeker weten dat u als enige toegang tot de woning heeft; u wilt dus voor de veiligheid alle sloten laten vervangen. Ook dan staan wij van AS Slotenmaker voor u klaar. In geval van schade aan uw sloten, door een inbraak of een poging tot inbraak en als uw sloten verouderd zijn, moeten deze ook worden vervangen. Wij plaatsen natuurlijk alleen nieuwe sloten die voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U weet dus zeker dat u goede sloten van ons krijgt.

AS slotenmaker, slotenservice met vaste tarieven

Bij AS Slotenmaker werken we met heldere vaste tarieven. Zo weet u van te voren wat u betaalt voor onze sleutel- en slotenservice in Wijk bij Duurstede. Er zijn helaas bedrijven die dit anders aanpakken, maar bij ons komt u gegarandeerd niet voor onaangename financiële verrassingen te staan. Ook in spoedgevallen vertellen wij u vooraf wat de kosten zijn. Uiteraard kunt u bij onze slotenservice met de PIN betalen.

Direct een slotenmaker in Wijk bij Duurstede

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

AS slotenmaker is er om uw sloten te vervangen

U bereikt ons, AS slotenmaker voor al uw nieuwe sloten in Wijk bij Duurstede 24 uur per dag via 06-24680255. Heeft u nog andere vragen of wilt u een afspraak per mail maken dan kan dat natuurlijk ook en wel via info@albinasecure.nl. Uw betrouwbare slotenmaker in Wijk bij Duurstede is AS slotenmaker.

    Call Now Button06-24680255