skip to Main Content

Slotenmaker in Den Bosch met 24-uursservice

Staat u voor een dichte deur in Den Bosch? Bel dan snel met AS Slotenmaker! Als betrouwbare slotenmaker zijn wij binnen een half uur bij u om ervoor te zorgen dat u uw woning weer binnen kunt als u buitengesloten bent. Maar uiteraard kunnen wij nog veel meer voor onze klanten doen. Wij vervangen sloten en adviseren over de beveiliging van uw woning of bedrijf. Bij ons weet u van te voren wat u kwijt bent aan kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard kunt u bij ons gewoon pinnen, wel zo makkelijk.

Wanneer uw sloten vervangen?

Er zijn meerdere redenen om uw woning in Den Bosch van nieuwe sloten te voorzien. Bijvoorbeeld als uw sleutels zijn gestolen of als u ze bent verloren. Na een inbraak of poging tot inbraak vervangen wij uw oude deurslot door het aanbrengen van een nieuw slot met politiekeurmerk. Dan weet u zeker weet dat uw woning goed beveiligd is.

Slotenmaker prijzen in Den Bosch overdag
(08:00 uur t/m 18:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75 *
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen late uurtjes
(18:00 – 21.00 / 21.00 – 23.00 uur)

  • Toeslag: € 45,40 / € 90,75
  • Voorrijkosten: € 30,25
  • Deur openen: € 90,75*
  • Ook voor autodeuren (wij maken geen sleutels)
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 27,30

slotenmaker Den Bosch

Buitengesloten Den Bosch

slot vervangen Den Bosch

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Deurslot vervangen in Den Bosch

Met een gecertificeerd slot weet u zeker dat uw huis of kantoor in Den Bosch inbrekers buiten houdt. AS Slotenmaker monteert alleen sloten die voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen. Of u nu een cilinderslot wilt vervangen of een deurslot laat vervangen. Met onze slotenservice helpen wij u graag. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. En in spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u in Den Bosch om u verder te helpen.

Transparante tarieven bij AS slotenmaker in Den Bosch

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij voor u een betrouwbare slotenmaker zijn hanteren wij vaste prijzen. U weet dus bij ons vooraf wat de kosten zijn van onze diensten als het gaat om het vervangen van sloten, of als u zichzelf heeft buitengesloten. Wij vervangen uw sloten altijd met nieuwe cilindersloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw veiligheid staat bij AS Slotenmaker voorop.

Bel AS slotenmaker in Den Bosch

Voor een snelle en betrouwbare service belt u AS Slotenmaker 24 uur per dag op 06-24680255 voor alle andere vragen en diensten zijn wij ook bereikbaar via de mail albinahandybees@yahoo.com. Voor nieuwe sloten of als u buitengesloten bent in Den Bosch belt u de 24 uursservice van AS Slotenmaker.

Call Now Button06-24680255