skip to Main Content

Slotenmaker Den Bosch

Slotenmaker in Den Bosch met 24-uursservice

Staat u voor een dichte deur in Den Bosch? Bel dan snel met AS Slotenmaker! Als betrouwbare slotenmaker zijn wij binnen een half uur bij u om ervoor te zorgen dat u uw woning weer binnen kunt als u buitengesloten bent. Maar uiteraard kunnen wij nog veel meer voor onze klanten doen. Wij vervangen sloten en adviseren over de beveiliging van uw woning of bedrijf. Bij ons weet u van te voren wat u kwijt bent aan kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard kunt u bij ons gewoon pinnen, wel zo makkelijk.

Wanneer uw sloten vervangen?

Er zijn meerdere redenen om uw woning in Den Bosch van nieuwe sloten te voorzien. Bijvoorbeeld als uw sleutels zijn gestolen of als u ze bent verloren. Na een inbraak of poging tot inbraak vervangen wij uw oude deurslot door het aanbrengen van een nieuw slot met politiekeurmerk. Dan weet u zeker weet dat uw woning goed beveiligd is.

Wij komen langs vanaf € 121,-!

  • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
  • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
  • Werkelijk 24/7 in te schakelen
  • U kunt bij ons met de pinpas betalen
  • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
  • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen in Den Bosch

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker Den Bosch

Deurslot vervangen in Den Bosch

Met een gecertificeerd slot weet u zeker dat uw huis of kantoor in Den Bosch inbrekers buiten houdt. AS Slotenmaker monteert alleen sloten die voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen. Of u nu een cilinderslot wilt vervangen of een deurslot laat vervangen. Met onze slotenservice helpen wij u graag. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. En in spoedgevallen zijn wij binnen 30 minuten bij u in Den Bosch om u verder te helpen.

Transparante tarieven bij AS slotenmaker in Den Bosch

Omdat wij het belangrijk vinden dat wij voor u een betrouwbare slotenmaker zijn hanteren wij vaste prijzen. U weet dus bij ons vooraf wat de kosten zijn van onze diensten als het gaat om het vervangen van sloten, of als u zichzelf heeft buitengesloten. Wij vervangen uw sloten altijd met nieuwe cilindersloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw veiligheid staat bij AS Slotenmaker voorop.

Direct een slotenmaker in Den Bosch

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Bel AS slotenmaker in Den Bosch

Voor een snelle en betrouwbare service belt u AS Slotenmaker 24 uur per dag op 06-24680255 voor alle andere vragen en diensten zijn wij ook bereikbaar via de mail info@albinasecure.nl. Voor nieuwe sloten of als u buitengesloten bent in Den Bosch belt u de 24 uursservice van AS Slotenmaker.

    Call Now Button06-24680255