skip to Main Content

Laat ons in Capelle aan den IJssel uw sloten vervangen

Neem vanuit Capelle aan den IJssel contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Onze slotenmaker is specialist in sloten vervangen. Heeft u uzelf buitengesloten? Laat uw deurslot/cilinderslot vervangen, voordat uw huissleutels in de handen van inbrekers belanden!

Heeft er zojuist een inbraak bij u plaatsgevonden?
Wij bieden de juiste oplossingen. U kunt ons niet voor niets 24/7 inschakelen. Bent u benieuwd naar de diensten van onze slotenmaker en onze prijzen? Schakel onze slotenservice direct in vanuit Capelle aan den IJssel!

Slotenmaker prijzen in Capelle aan den IJssel

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.

Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Waar heeft u onze slotenmaker voor nodig in Capelle aan den IJssel?

Uw sloten laten vervangen kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn.

Zijn uw sloten bijvoorbeeld geforceerd tijdens een inbraak(poging)?
Dan komt onze slotenservice graag al uw sloten vervangen. Een andere reden voor het inschakelen van onze slotenmaker, is als u uw sleutels verloren bent. Onze slotenservice helpt u snel uw huis weer in in Capelle aan den IJssel. Ook zullen wij meteen uw cilinderslot en deurslot vervangen. Hiervoor in de plaats monteren wij de nieuwste sloten, die uiteraard voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Heeft u interesse in de diensten van onze slotenmaker en de bijbehorende prijzen?
Laat onze slotenservice dan vandaag nog uw deurslot of cilinderslot vervangen.

slotenmaker capelle aan den ijssel

slot vervangen capelle aan den ijssel

slotenmaker capelle aan den ijssel

Profiteer van de voordelen van onze slotenservice

Naast dat onze slotenmaker vakkundig, snel en betaalbaar uw sloten kan vervangen in Capelle aan den IJssel, zijn wij voor veel meer in te schakelen. Zo helpen wij u veilig naar binnen als u uzelf buitengesloten heeft, repareren wij uitvoerig inbraak- of brandschade en bieden wij advies over een optimale inbraakbeveiliging. Deze allround aanpak levert u vele voordelen op:

  • U kunt ons 24/7 inschakelen
  • U ziet ons al in ca. 30 minuten arriveren
  • U kunt onze factuur direct met pin betalen
  • U kiest voor een partner met ruim 20 jaar ervaring
  • U beschikt straks over PKVW-gecertificeerde sloten

Kortom, in ons vindt u uw professionele partner als het gaat om de beveiliging van uw pand. Schakel ons daarom vandaag nog in!

Kies in Capelle aan den IJssel voor onze slotenservice

Schakel direct onze slotenmaker in vanuit Capelle aan den IJssel als er een inbraak heeft plaatsgevonden of als u uzelf heeft buitengesloten. Wij komen uw sloten direct vervangen, zodat uw inbraakbeveiliging weer optimaal is. U bereikt onze slotenservice door te bellen naar 06-24680255 of door een e-mail te sturen naar info@albinasecure.nl. Ontmoet onze slotenmaker, ontdek onze prijzen en laat uw sloten door ons vervangen in Capelle aan den IJssel!

Call Now Button06-24680255