skip to Main Content

Slotenmaker Breda

Als uw sloten in Breda vervangen moeten worden

Schakel vanuit Breda de slotenmaker van AS Slotenmaker in. Onze slotenservice is namelijk al binnen een half uur bij u om de sloten te vervangen. Het is essentieel zeer snel uw deurslot/cilinderslot te vervangen, als u uzelf heeft buitengesloten.

Bent u uw sleutels bijvoorbeeld verloren?
Dan kunnen die in de handen van de verkeerden vallen. Ook als er onverhoopt al een inbraak heeft plaatsgevonden, komen wij graag uw inbraakbeveiliging verbeteren. Maar liefst 24/7 is onze slotenservice in te schakelen. Kortom, benader vanuit Breda onze slotenmaker: voor onze prijzen hoeft u het zeker niet te laten!

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Dit kan onze slotenmaker voor u betekenen in Breda

Als u uzelf buitengesloten heeft, komen wij graag uw sloten vervangen. Is er zojuist bij u ingebroken?
Ook dan staan wij voor u klaar. Laat onze slotenservice meteen alle sloten vervangen. Zo voorkomt u de kans op een volgende inbraak. Wij komen graag uw deurslot en cilinderslot vervangen door een veel nieuwer en veiliger exemplaar. Elk slot dat onze slotenservice monteert in Breda, is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voorzien.
Naast sloten vervangen geeft onze slotenmaker u ook graag advies. U schakelt onze slotenmaker in voor prijzen die verrassend betaalbaar zijn. Kortom, benader direct onze slotenservice, zodat wij vandaag nog uw deurslot/cilinderslot kunnen vervangen.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker breda

Ontdek de voordelen van onze slotenservice

Onze slotenmaker zorgt snel, vakkundig en betaalbaar voor een optimale inbraakbeveiliging in Breda. Of u uzelf nou buitengesloten heeft of als er is ingebroken.

Is er inbraak- of brandschade ontstaan?
Dan komen wij deze meteen voor u repareren.

Onze voordelen

Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van onze aanpak?
Wij:

 • Zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
 • Hebben al meer dan 20 jaar ervaring
 • Beschikken altijd over pinmogelijkheden
 • Staan binnen ca. 30 minuten bij u voor de deur
 • Monteren alleen PKVW-gecertificeerde sloten

Al deze voordelen maken van ons uw professionele en allround partner op het gebied van beveiliging en preventie. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op!

Direct een slotenmaker in Breda

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Kies in Breda voor onze slotenservice

Bent u uw sleutels ergens kwijtgeraakt in Breda of omgeving?
Dan heeft u uzelf nu niet alleen buitengesloten, maar is er ook een grotere kans op een inbraak. Laat ons daarom de sloten vervangen. Ook als er al een inbraak heeft plaatsgevonden, staat onze slotenmaker voor u klaar. Schakel onze slotenservice in via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Vraag onze slotenmaker naar onze prijzen en laat ons in Breda uw sloten vervangen, vakkundig én voordelig!

  Call Now Button06-24680255