skip to Main Content

Als uw sloten in Breda vervangen moeten worden

Schakel vanuit Breda de slotenmaker van AS Slotenmaker in. Onze slotenservice is namelijk al binnen een half uur bij u om de sloten te vervangen. Het is essentieel zeer snel uw deurslot/cilinderslot te vervangen, als u uzelf heeft buitengesloten.

Bent u uw sleutels bijvoorbeeld verloren?
Dan kunnen die in de handen van de verkeerden vallen. Ook als er onverhoopt al een inbraak heeft plaatsgevonden, komen wij graag uw inbraakbeveiliging verbeteren. Maar liefst 24/7 is onze slotenservice in te schakelen. Kortom, benader vanuit Breda onze slotenmaker: voor onze prijzen hoeft u het zeker niet te laten!

Slotenmaker prijzen in Breda

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.

Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Dit kan onze slotenmaker voor u betekenen in Breda

Als u uzelf buitengesloten heeft, komen wij graag uw sloten vervangen. Is er zojuist bij u ingebroken?
Ook dan staan wij voor u klaar. Laat onze slotenservice meteen alle sloten vervangen. Zo voorkomt u de kans op een volgende inbraak. Wij komen graag uw deurslot en cilinderslot vervangen door een veel nieuwer en veiliger exemplaar. Elk slot dat onze slotenservice monteert in Breda, is van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voorzien.
Naast sloten vervangen geeft onze slotenmaker u ook graag advies. U schakelt onze slotenmaker in voor prijzen die verrassend betaalbaar zijn. Kortom, benader direct onze slotenservice, zodat wij vandaag nog uw deurslot/cilinderslot kunnen vervangen.

slotenmaker breda

slot uitboren breda

slot vervangen breda

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Ontdek de voordelen van onze slotenservice

Onze slotenmaker zorgt snel, vakkundig en betaalbaar voor een optimale inbraakbeveiliging in Breda. Of u uzelf nou buitengesloten heeft of als er is ingebroken.

Is er inbraak- of brandschade ontstaan?
Dan komen wij deze meteen voor u repareren.

Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van onze aanpak?
Wij:

  • Zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
  • Hebben al meer dan 20 jaar ervaring
  • Beschikken altijd over pinmogelijkheden
  • Staan binnen ca. 30 minuten bij u voor de deur
  • Monteren alleen PKVW-gecertificeerde sloten

Al deze voordelen maken van ons uw professionele en allround partner op het gebied van beveiliging en preventie. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op!

Kies in Breda voor onze slotenservice

Bent u uw sleutels ergens kwijtgeraakt in Breda of omgeving?
Dan heeft u uzelf nu niet alleen buitengesloten, maar is er ook een grotere kans op een inbraak. Laat ons daarom de sloten vervangen. Ook als er al een inbraak heeft plaatsgevonden, staat onze slotenmaker voor u klaar. Schakel onze slotenservice in via 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Vraag onze slotenmaker naar onze prijzen en laat ons in Breda uw sloten vervangen, vakkundig én voordelig!

Call Now Button06-24680255