skip to Main Content

Slotenmaker Brecht

Als uw sloten vervangen moeten worden in Brecht

Schakel de slotenservice van AS Slotenmaker direct in en onze slotenmaker staat al binnen ca. 30 minuten in Brecht om uw sloten te vervangen. Heeft u zichzelf buitengesloten? Laat ons dan uw deurslot/cilinderslot vervangen.

Heeft er een inbraak plaatsgevonden in uw woning of bedrijfspand?
Wij monteren op elke deur en elk raam een nieuw slot en repareren eventuele inbraakschade. Onze slotenservice is 24/7 in te schakelen. Kortom, benader onze slotenmaker, ontdek onze prijzen en laat ons uw inbraakbeveiliging verbeteren in Brecht!

Wij komen langs vanaf € 121,-!

 • Lokale slotenmaker met 20 jaar ervaring
 • Eerlijke en lage slotenmakers prijzen
 • Werkelijk 24/7 in te schakelen
 • U kunt bij ons met de pinpas betalen
 • Wij zijn binnen ca. 30 minuten bij u
 • Uitsluitend politiekeurmerk sloten

Slotenmaker prijzen Brecht

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.

Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Lorenzo Stuger
Lorenzo Stuger
16:27 04 Jan 20
Zeer goeie service! Reageert snel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam! Sleutel is wel aan vervanging toe maar hij... heeft het wel weer werkend gekregen, knap gedaan!lees verder
shuk li
shuk li
19:33 11 Dec 19
Komt punctueel en geeft goed advies. Guus heeft sloten snel en goed vervangen.
Elyanne Minne
Elyanne Minne
20:21 03 Dec 19
Snelle service, betrouwbaar, niet duur en erg aardig. Nogmaals bedankt!!
Daynise L
Daynise L
17:18 02 Dec 19
Gisterenavond kon ik mn woning niet in, na heel wat stressen en zoeken naar een goede slotenmaker die me kon helpen... kwam ik uit bij het bedrijf Albina!! Hele aardige man die binnen tien minuten al bij me was om mij uit nood te komen helpen!! Super erg bedankt nogmaals voor de goede service!! Toplees verder
P Teters
P Teters
21:06 22 Oct 19
Zondag mijzelf buitengesloten. Guus van AS was binnen 45 minuten ter plaatse en had binnen 30 seconden de deur weer... open zonder enige beschadiging. Prima vent met goede uitleg en een vaste prijs om je deur open te maken.lees verder
Volgende beoordelingen
js_loader

slotenmaker brecht

Ontdek wat onze slotenmaker in Brecht voor u kan betekenen

Bent u uw sleutels verloren? Met als gevolg dat u uzelf buitengesloten heeft?
Schakel ons dan direct in om uw sloten te vervangen. Zo verkleint u de kans op een inbraak. Wij raden u aan onze slotenservice meteen alle sloten te laten vervangen. Zo komen wij graag ook het deurslot en cilinderslot vervangen. Onze slotenservice monteert alleen producten die van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) zijn voorzien.
Hoe meer sloten u laat vervangen voor onze slotenmaker, hoe betere uw inbraakbeveiliging. Voor alle diensten van onze slotenmaker vragen wij prijzen die verrassend betaalbaar zijn. Kortom, schakel onze slotenservice in Brecht in om uw deurslot/cilinderslot te vervangen voor een nieuwe, betere en veiligere variant!

Dit zijn de voordelen van onze slotenservice

Kortom, haal onze slotenmaker naar Brecht als u uzelf buitengesloten heeft of als er is ingebroken. Wij zorgen snel, betaalbaar en vakkundig voor een optimale inbraakbeveiliging. Bovendien repareren wij meteen eventuele inbraak- of brandschade. Maar dit is nog niet alles. Wij sommen graag enkele belangrijke voordelen van onze aanpak voor u op:

 • Wij zijn werkelijk 24/7 in te schakelen
 • Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij beschikken altijd over pinmogelijkheden
 • Wij staan binnen ca. 30 minuten bij u voor de deur
 • Wij monteren alleen PKVW-gecertificeerde sloten

U ziet, wij zijn uw professionele en allround partner op het gebied van beveiliging. Schakel ons direct in!

Direct een slotenmaker in Brecht

Neem direct contact met ons op wanneer u u huis niet meer in kunt omdat u uzelf heeft buitengesloten, of wanneer uw sleutel afgebroken is. Onze vakkundige slotenmakers zijn elke dag, 24 uur per dag bereikbaar en kunnen binnen 30 minuten bij u op de stoep staan.

slotenmaker custom slot

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Kies in Brecht voor onze slotenservice

Heeft u uzelf buitengesloten in Brecht, omdat u blijkbaar ergens uw sleutels bent kwijtgeraakt?
Voorkom dan dat er bij u in wordt gebroken, door ons nu meteen de sloten te laten vervangen. Ook als er onverhoopt al bij u is ingebroken, helpt onze slotenmaker u verder. Bel direct naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl en vraag onze slotenmaker naar de prijzen van onze slotenservice. U zult zien, wij komen in Brecht niet alleen vakkundig, maar ook zeer voordelig uw sloten vervangen!

  Call Now Button06-24680255