skip to Main Content

Moeten uw sloten vervangen worden in Brasschaat?

De slotenmaker van AS Slotenmaker is al binnen ca. 30 minuten in Brasschaat om uw sloten te vervangen. Dit geeft onze slotenservice de mogelijkheid snel uw deurslot/cilinderslot te vervangen.

Heeft u uzelf per abuis buitengesloten? Is er zojuist bij u ingebroken?
Onze slotenservice staat altijd voor u klaar. U kunt ons zelfs 24/7 inschakelen!

Kortom, wilt u uw pand weer in kunnen, verlost worden van eventuele inbraakschade, kennismaken met onze slotenmaker en onze prijzen ontdekken?
Haal onze slotenservice direct naar Brasschaat!

Slotenmaker prijzen in Brasschaat

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.

Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Ontdek in Brasschaat de werkwijze van onze slotenmaker

Bent u uw sleutels kwijt en heeft u uzelf buitengesloten?
Laat uw sloten dan snel vervangen. Hiermee voorkomt u een vervelende inbraak. Onze slotenservice kan alle sloten, waaronder het deurslot en cilinderslot, vervangen. Uiteraard is elk slot dat wij monteren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen voorzien.
Elk slot voldoet hiermee aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Als u ons alle sloten laat vervangen in uw pand, verhoogt uw inbraakbeveiliging enorm. Onze slotenmaker vraagt scherpe prijzen voor onze sloten en diensten. En wat al helemaal fijn is, is dat u bij ons met pin kunt betalen. Kortom, schakel ons in voor een optimale beveiliging van uw pand in Brasschaat.

slotenmaker brasschaat

slot vervangen brasschaat

slot open breken brasschaat

Wat onze slotenservice nog meer voor u kan betekenen

Onze slotenservice kan nog veel meer dan 24 uur per dag een deurslot of cilinderslot vervangen. Schakel onze slotenmaker bijvoorbeeld in voor een grondige controle van de inbraak- en brandbeveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Blijken er nog wat gaten te zitten in de beveiliging en preventie?
Dan voorzien wij u direct van advies en oplossingen.

Kijkt u tegen nare inbraak- of brandschade aan?
Schakel onze slotenmaker in Brasschaat dan in om deze schade vakkundig te repareren.
Kortom, niet alleen als u uzelf buitengesloten heeft, maar ook als er is ingebroken of als u een betere inbraakbeveiliging wenst, zijn wij uw professionele partner.

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Schakel vanuit Brasschaat onze slotenservice in

Bent u uw sleutels verloren, waardoor u uzelf nu buitengesloten heeft in Brasschaat? Of wilt u dat wij snel uw sloten vervangen, omdat er bij u ingebroken is?
U bereikt onze slotenmaker door te bellen naar 06-24680255 of stuur een e-mail naar info@albinasecure.nl. Vraag meteen bij onze slotenmaker naar de prijzen van onze slotenservice. Zo ontdekt u meteen dat wij niet alleen vakkundig, maar ook voordelig uw sloten vervangen in Brasschaat!

Call Now Button06-24680255