skip to Main Content

Wij komen graag uw sloten vervangen in Beveren

De slotenmaker van AS Slotenmaker komt graag naar Beveren om uw sloten te vervangen. Onze slotenservice staat voor u klaar als er bij u is ingebroken. Dan komen wij direct het deurslot of cilinderslot vervangen. Maar ook als u zichzelf buitengesloten heeft, staat onze slotenservice voor u klaar.

Wist u al dat wij 24/7 in te schakelen zijn?
Zodra u ons gebeld heeft, zijn wij al binnen ca. 30 minuten op uw locatie.

Wilt u kennismaken met onze slotenmaker en onze prijzen ontdekken?
Schakel dan direct onze slotenservice in vanuit Beveren!

Slotenmaker prijzen in Beveren

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.

Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Ontdek in Beveren de aanpak van onze slotenmaker

Als u uzelf heeft buitengesloten of als er is ingebroken, dan moeten uw sloten snel vervangen worden. Wij kunnen alle soorten sloten, zoals het deurslot en cilinderslot, vervangen. Elk slot dat wij monteren draagt het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe slot aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoet. Hoe meer sloten wij vervangen in uw pand, hoe minder makkelijk er ingebroken kan worden. Vraag onze slotenmaker naar de prijzen van onze sloten. U kunt het totaalbedrag vervolgens veilig en eenvoudig met pin betalen. Kortom, de beveiliging van uw woning of bedrijfspand in Beveren ligt bij onze slotenservice in de juiste handen.

slotenmaker beveren

slot vervangen beveren

slot open breken beveren

Wat onze slotenservice nog meer voor u kan betekenen

Dat u onze slotenservice 24 uur per dag kunt inschakelen om uw deurslot en cilinderslot te vervangen, is slechts één onderdeel van al onze diensten. Zo kan onze slotenmaker ook een controle uitvoeren op de inbraak- en brandbeveiliging van uw pand.

Blijkt er nog veel winst te halen in de beveiliging en preventie?
Dan ontvangt u passend advies van ons.

Schakelt u ons in omdat u last heeft van inbraak- of brandschade?
Onze slotenmaker draait in Beveren zijn hand niet om voor een uitvoerige reparatie.
Kortom, als u uzelf buitengesloten heeft, als er bij u ingebroken is of als u uw inbraakbeveiliging wilt laten verbeteren, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Schakel onze slotenservice in Beveren in

Wilt u uw sloten vervangen hebben in Beveren? Omdat u uw sleutels kwijtgeraakt bent? Omdat er bij u ingebroken is? Of omdat u uzelf buitengesloten heeft?
Schakel onze slotenmaker in door te bellen naar 06-24680255 of stuur een mail naar info@albinasecure.nl. De slotenmaker van onze slotenservice hanteert betaalbare prijzen en snelt zich graag naar Beveren om uw sloten te vervangen!

Call Now Button06-24680255