skip to Main Content

Laat ons uw sloten vervangen in Bergen op Zoom

Neem vanuit Bergen op Zoom contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Onze slotenmaker komt graag uw sloten vervangen.

Heeft u uzelf buitengesloten, waardoor u nu voor een dichte deur staat? Ziet u dat er zojuist is ingebroken?
Wij komen graag snel het deurslot of cilinderslot vervangen. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij zorgen ervoor al binnen ca. 30 minuten voor uw deur te staan. Kortom, neem vanuit Bergen op Zoom contact op met onze slotenservice en maak kennis met onze slotenmaker en onze prijzen, die verrassend laag zijn!

Slotenmaker prijzen in Bergen op Zoom

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.

Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Ontdek de aanpak van onze slotenmaker in Bergen op Zoom

Als er bij u is ingebroken, of als u uzelf heeft buitengesloten, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Schakel ons daarom in om uw sloten te vervangen. De sloten die wij monteren dragen allemaal het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Dit keurmerk geeft aan dat ze aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Hoe meer sloten wij mogen vervangen, hoe beter de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand wordt. Zo willen wij ook graag meteen uw deurslot en cilinderslot vervangen. Onze slotenmaker vertelt de prijzen hiervan graag, omdat die verrassend betaalbaar zijn. U kunt onze diensten met pin betalen. Dit maakt van ons uw professionele partner aangaande de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

sloten vervangen bergen op zoom

slotenmaker bergen op zoom

slot open breken bergen op zoom

Dit zijn alle diensten van onze slotenservice

Wij zijn in Bergen op Zoom niet alleen in te schakelen als 24-uurs slotenservice. Zo is onze slotenmaker zeer gespecialiseerd op het gebied van beveiliging en preventie. Nodig ons daarom uit voor een grondige controle van de inbraak- en brandbeveiliging van uw pand. Wij geven u graag passend advies. Ook willen we desgewenst meteen het cilinderslot en deurslot vervangen.

Heeft u inbraak- of brandschade aangetroffen? Schakel onze slotenmaker dan in vanuit Bergen op Zoom voor een grondige reparatie. Dus, twijfelt u over uw huidige inbraakbeveiliging, heeft u uzelf buitengesloten of is er bij u ingebroken? Neem contact op met onze slotenservice!

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Schakel onze slotenservice in Bergen op Zoom in

Schakel onze slotenmaker in Bergen op Zoom in als u uw sloten vervangen wilt hebben. Kunt u uw woning of bedrijfspand niet meer in, omdat u uzelf buitengesloten heeft? Of wilt u weten hoe u uw inbraakbeveiliging kunt verbeteren?
Bel in alle gevallen naar 06-24680255 of mail naar info@albinasecure.nl en onze slotenservice komt binnen 30 minuten naar u toe. Onze slotenmaker hanteert betaalbare prijzen en komt graag naar Bergen op Zoom om uw sloten te vervangen!

Call Now Button06-24680255