skip to Main Content

Nodig ons uit om uw sloten in Barendrecht te vervangen

Schakel vanuit Barendrecht de slotenservice van AS Slotenmaker in, als u een slotenmaker zoekt om uw sloten te laten vervangen. Heeft u zojuist ontdekt dat er bij u is ingebroken?

Kunt u uw huis niet in, omdat u uzelf heeft buitengesloten? Laat ons direct het deurslot of cilinderslot vervangen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen. Doorgaans arriveren wij al binnen ca. 30 minuten op locatie. Kortom, wilt u contact opnemen met onze slotenmaker en onze prijzen ontdekken? Bel dan direct vanuit Barendrecht naar onze slotenservice.

Albina SKG sloten

Slotenmaker prijzen in Barendrecht overdag
(08:00 uur t/m 20:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 21,-
  • Deur openen: € 69,-*
  • Ook voor autodeuren
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 22,50

*Vanaf prijs bij een houten deur.

Slotenmaker prijzen in Barendrecht’s avonds en ’s nachts
(20:00 uur t/m 08:00 uur)

  • Voorrijkosten: € 21,-
  • Deur openen: € 69,-*
  • Geldt ook voor autodeuren
  • Ieder volgend slot in hetzelfde pand: € 22,50
  • Toeslag late uurtjes € 45,-

Kies in Barendrecht voor onze slotenservice

Ontdekken dat er is ingebroken is afgrijselijk. Uw huis niet in kunnen omdat u uzelf heeft buitengesloten evenmin. Gelukkig kunnen wij in no time uw sloten vervangen. Onze sloten zijn allemaal gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Dit geeft aan dat ze voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. De inbraakbeveiliging van uw pand verhoogt daardoor meteen. Hoe meer sloten u laat vervangen, hoe beter. Laat ons dus ook uw deurslot en cilinderslot vervangen. Vraag onze slotenmaker naar onze prijzen hiervoor. Prettig is dat u onze factuur straks direct en eenvoudig met pin kunt betalen. Lees verder en ontdek wat wij nog meer kunnen betekenen voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

slot vervangen barendrecht

slot vervangen barendrecht

Maak gebruik van alle diensten van onze slotenmaker

U begrijpt, wij zijn veel meer dan een 24-uurs slotenservice. Zo biedt onze slotenmaker in Barendrecht een grote variëteit aan diensten aan op het gebied van beveiliging en preventie. Laat ons bij u langskomen om uw woning of bedrijfspand te controleren op de inbraak- of brandbeveiliging.

Blijkt het nodig de sloten, waaronder het cilinderslot en deurslot, te vervangen? Dan pakken wij desgewenst meteen het oude hang- en sluitwerk aan. Heeft u last van inbraak- of brandschade?
Laat onze slotenmaker uw pand in Barendrecht dan uitvoerig repareren. Kortom, heeft u uzelf buitengesloten, is er bij u ingebroken, twijfelt u over de kwaliteit van uw inbraakbeveiliging of zoekt u een specialist in schadeherstel en veiligheid? Schakel onze slotenservice in!

Wat er niet standaard is kunnen wij maken.

Haal onze slotenservice naar Barendrecht

Wilt u de sloten laten vervangen van uw woning of bedrijfspand in Barendrecht? Staat u voor een dichte deur, omdat u uzelf buitengesloten heeft? Of heeft u behoefte aan beveiligingsadvies van onze slotenservice?
Onze slotenmaker hanteert betaalbare prijzen en staat binnen 30 minuten al voor uw deur. Bel naar 06-48565480 of mail naar albinahandybees@yahoo.com. De slotenmaker van onze slotenservice rijdt graag naar Barendrecht om uw sloten te vervangen!

BEL ONS 24/7