skip to Main Content

Laat ons uw sloten in Antwerpen vervangen

Bent u in Antwerpen op zoek naar een slotenmaker?
Neem contact op met de slotenservice van AS Slotenmaker. Laat ons uw sloten vervangen. Hiervoor zetten wij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week in.

Is er bij u ingebroken? Of heeft u uzelf buitengesloten?
In alle gevallen komen wij uw deurslot of cilinderslot vervangen met een veilig, nieuw en kwalitatief slot. Wij zijn doorgaans al binnen een half uur op locatie. Wilt u meer weten over de diensten van onze slotenmaker en onze prijzen? Schakel direct vanuit Antwerpen onze slotenservice in.

Slotenmaker prijzen in Antwerpen

Wij hanteren overdag een vaste lage prijs van € 121,-

De prijs geldt voor een houten deur en is inclusief arbeid, voorrijkosten en 21% btw.
Dat betekent dat er bij ons geen bijkomende kosten zijn. Ook al zijn we de hele dag bezig!

Benieuwd naar onze slotenmaker prijzen in de avonduren of voor een andere type deur? Bel ons gerust even op. Wij vertellen u graag vooraf onze slotenmaker prijs.

Kies voor onze slotenservice in Antwerpen

Is er bij u ingebroken? Heeft u uzelf buitengesloten? Of bent u uw sleutels verloren?
Laat ons in al deze gevallen uw sloten vervangen. De sloten die wij plaatsen zijn gecertificeerd met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
U bent ervan verzekerd dat ze aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen. Zo verhoogt u de inbraakbeveiliging van uw pand enorm. Laat ons meteen elk slot vervangen door een nieuw exemplaar. Zo kunnen wij ook meteen uw deurslot of cilinderslot vervangen. Deze dienst verzorgt onze slotenmaker tegen scherpe prijzen. En de factuur kunt u eenvoudig en direct met pin kunt betalen. Sloten vervangen is niet het enige dat we doen. Zo willen we u ook graag adviseren over de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

slotenmaker antwerpen

slot vervangen antwerpen

slot vervangen antwerpen

Inbraak reparatie? Geen probleem!

Ontdek alle diensten van onze slotenmaker

U ziet, onze slotenmaker biedt in Antwerpen niet alleen een 24-uurs slotenservice aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een compleet pakket aan diensten op het gebied van beveiliging en preventie.

Is het tijd uw woning of bedrijfspand te laten voorzien van een optimale inbraak- of brandbeveiliging?
Wij komen graag al uw sloten, waaronder het cilinderslot en deurslot vervangen. Daarnaast helpen wij u graag aan het nieuwste hang- en sluitwerk.

Heeft u inbraak- of brandschade aangetroffen?
Ook dan staat onze slotenmaker voor u klaar in Antwerpen voor een grondige reparatie.
Kortom, u heeft in onze slotenservice uw allround partner gevonden op het gebied van schadeherstel, veiligheid of als u zichzelf heeft buitengesloten.

Schakel vanuit Antwerpen onze slotenservice in

Heeft u zichzelf buitengesloten in Antwerpen? Blijkt het nodig uw sloten te vervangen? Of wilt u onze slotenservice uitnodigen voor beveiligingsadvies?
U schakelt onze slotenmaker tegen betaalbare prijzen en binnen ca. 30 minuten in door te bellen naar 06-24680255. Mailen mag naar info@albinasecure.nl. Nodig de slotenmaker van onze slotenservice vandaag nog uit in Antwerpen om uw sloten te vervangen!

Call Now Button06-24680255