skip to Main Content

Wat een slotenmaker kost

Buitengesloten van uw eigen huis

Het is ons allemaal wel eens overkomen. U komt thuis en zoekt naar uw sleutels. En dan komt het besef: u heeft ze niet bij zich. Na de eerste kleine paniekaanval gaat u nadenken hoe u uit deze situatie komt. Misschien heeft u wel vrienden of buren waar u een reservesleutel hebt liggen? Kunt u iets gebruiken om via de brievenbus het slot te openen? Of misschien kunt u via een raam binnenkomen? Als dit niet het geval is, moet u er toch echt aan geloven: het is tijd om de slotenmaker te bellen.

Wat is een redelijk tarief voor een slotenmaker?

Een normale vraagprijs voor het openen van een gesloten deur is ongeveer tussen de 60 en 100 euro. ‘s Avonds of in het weekend wordt er echter vaak 50% extra gevraagd. Omdat deze bedragen ongeveer zijn, kan het uiteindelijke bedrag dus hoger of lager uitvallen. Stel daarom altijd een grens voor uzelf. Een slotenmaker die honderden euro’s vraagt, licht u simpelweg op. Ook een slotenmaker die te weinig vraagt is vaak niet te vertrouwen.

Slotenmaker goedkoper dan doe-het-zelven

Wat we soms zien gebeuren is dat mensen zelf hun deur open proberen te breken. Door de schade die hierbij ontstaat zijn ze uiteindelijk meer geld kwijt dan als ze direct een slotenmaker hadden ingeschakeld. Een slotenmaker kan er zelf soms ook niet omheen om de deur te beschadigen, maar dit zal altijd veel minder zijn dan wanneer u het zelf doet. Laat deze klus daarom altijd over aan een professional!

Tips voor inbraakpreventie

Tijdens het openen van uw deur kunnen wij direct uw slot vervangen als u daar behoefte aan heeft. Een goed slot helpt u om inbraken tegen te gaan. Wij bieden verschillende sloten aan, zoals SKG 1, 2 en 3 sloten. SKG 3 sloten zijn het duurst, maar bieden u ook een maximale beveiliging aan uw voordeur. Verder raden we aan om goed contact met alle buren te houden en bewakingscamera’s te installeren. Op die manier bent zo goed mogelijk voorbereid op inbrekers.

Neem contact op!

Heeft u op dit moment een betrouwbare slotenmaker nodig? Schakel dan Albina Secure in. Met eerlijke slotenmaker prijzen en een razendsnelle service zit u bij ons altijd goed. Neem direct contact met ons op! Bel ons op 06-15831068, mail ons op albinahandybees@yahoo.com of vraag bij ons een offerte aan. We helpen u graag snel!

Call Now Button06-24680255