skip to Main Content

Wanneer met spoed een slotenmaker bellen?

Wat zijn spoedopdrachten voor de slotenmaker?

Als professionele slotenmaker worden we vaak gebeld voor spoedopdrachten. We zijn dan zo snel mogelijk ter plaatse om u te helpen. Maar we krijgen ook regelmatig de vraag: wanneer is iets nou een spoedopdracht? Daarom beschrijven we in dit blog verschillende spoedsituaties. Heeft u nu direct een slotenmaker nodig? Bel ons dan via 06-24680255.

Sleutel verloren

U staat voor de deur van uw huis en kunt niet naar binnen, omdat u uw sleutel kwijt bent. Erg vervelend! U wilt natuurlijk niet te lang buiten blijven staan. Dus, bent u uw sleutel verloren? Dan kunt u met spoed een slotenmaker bellen. Probeer niet zelf om het slot te forceren, want daarmee maakt u het probleem alleen maar groter. Indien nodig kunnen we ook direct een nieuw slot op de deur plaatsen inclusief een nieuwe sleutel.

Na een inbraak

Bij een inbraak wordt vaak het slot van de deur geforceerd. Het slot is in veel gevallen kapot en niet meer bruikbaar. Daarom is een slotenmaker bellen één van de dingen die u zo snel mogelijk moet regelen. Een nieuw en extra beveiligd slot op de deur kan bovendien helpen om u weer het gevoel van veiligheid terug te geven.

Slot kapot of bevroren

U heeft de goede sleutel, maar u krijgt de deur niet open. Dan is uw slot waarschijnlijk kapot. Dit kan gebeuren bij oude of slecht onderhouden sloten. Grijp dan niet naar smeerseltjes of olie om het slot weer soepel te krijgen. Deze producten kunnen het mechaniek van uw slot nog erger beschadigen. Ook kan een bevroren slot de oorzaak zijn. Ga dan ook niet aan de slag met heet water om het slot te ontdooien. Staat u voor een dichte deur en is het slot kapot? Bel dan AS Slotenmaker.

U bent buitengesloten

U kunt ook met spoed een slotenmaker bellen wanneer u bent buitengesloten. Het kan een keer gebeuren dat u in alle haast uw deur achter u dicht trekt, terwijl de sleutels nog binnen liggen. In dat geval kunt u met spoed een slotenmaker bellen. Wij kunnen uw slot dan voorzichtig openmaken zonder schade aan te brengen. Zo staat u zo snel mogelijk weer binnen.

Nu met spoed een slotenmaker nodig

Heeft u op dit moment zelf met spoed een slotenmaker nodig? Bel ons dan via 06-24680255. Onze slotenmaker is zo snel mogelijk ter plaatse. AS Slotenmaker is 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten.

Call Now Button06-24680255