skip to Main Content

Veilig sluitsysteem dat werkt onder de zwaarste omstandigheden

Robuuster, stabieler, veiliger

Een bedrijf of woningcomplex wil geen onbevoegden in bepaalde ruimtes of op bepaalde terreinen. Vooral productiebedrijven waar veel vuil vrijkomt hebben daarnaast de zekerheid nodig dat hun sluitsystemen onder alle omstandigheden blijven functioneren. Daarom maakt AS Slotenmaker dankbaar gebruik van 4KS. Dit sluitsysteem functioneert dankzij zijn enorme robuustheid onder de zwaarste omstandigheden. Na vele jaren werken ze nog als op de allereerste dag. Daarbij is 4KS extreem goed te berekenen. Zelfs uiterst complexe sluitsystemen zijn realiseerbaar. Lees hieronder meer over het 4KS sluitsysteem.

De voordelen van 4KS

Wanneer u kiest voor de betrouwbare technologieën van de 4KS-cilinder, biedt deze u een duurzame beveiliging tegen illegale manipulatiepogingen. U profiteert van de veiligheidskenmerken en andere voordelen die het sluitsysteem u oplevert:

  • Robuust en extreem duurzaam
  • Voor uiterst complex gestructureerde sluitsystemen
  • Veervrije technologie
  • Verschillend gekleurde markering verhoogt de herkenbaarheid
  • Maximale resterende looptijd van het patent tot 2035

Optimale veiligheid voor elke ruimte

4KS is ideaal voor sluitsystemen met een erg complexe constructie en een groot aantal verschillende gebruikersgroepen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan universiteiten, winkelcentra, handelsketens en industriële bedrijven. Van 4KS-cilinders zijn talloze uitvoeringen en opties mogelijk. Voorbeelden zijn: schakelcilinders, dubbele cilinders, halve cilinders, knopcillinders, hevelcilinders en meubelcilinders. Voor iedere ruimte is er een passende cilinder. Zo dienen zij alle toegangssituaties van een sluitsysteem. De toegang tot ruimtes en verdiepingen, kasten en vitrines of de bediening van slagbomen en andere elektronische systemen, wordt zo duidelijk gestructureerd. Dit levert meer gebruiksgemak en een hogere veiligheid op.

Hoe werkt 4KS?

4KS is enorm goed te berekenen. Daardoor is het geschikt voor uiterst complex gestructureerde sluitsystemen. Er kan rekening gehouden worden met uitzonderingen in de hiërarchie van het systeem door de coderingskenmerken, zoals het lengteprofiel, het aftasten van de curven en de inwendig aangebrachte aftastelementen. Het sluitsysteem bepaalt dus wie op welk punt toegang krijgt. Het 4KS sluitsysteem werkt anders dan traditionele sluitsystemen. In 4KS-cilinders worden de vergrendelingselementen via de curvenfrezing op de sleutel bewogen. 12 ongeveerde, massieve blokkeerstiften worden via gedwongen sturing door 6 sleutelcurven in bepaalde posities gebracht en via 2 controlebalken gecontroleerd. Op basis van de overlappende curvenfrezing is de sleutel praktisch niet te manipuleren.

Neem contact op met AS Slotenmaker

Bent u geïnteresseerd in het uiterst veilige 4KS-systeem of een ander slim sluitsysteem?
Neem direct contact op met AS Slotenmaker. U bereikt ons telefonisch op 06 – 24680255 of gebruikt het contactformulier.

Call Now Button06-24680255