skip to Main Content

Veelgestelde vragen aan de slotenmaker

Vragen over onze slotenservice

Dagelijks komt de slotenmaker van AS Slotenmaker bij ontzettend veel mensen over de vloer. Dan maken of vervangen we snel en efficiënt de sloten van de woning of het bedrijfspand. Ook krijgen we regelmatig vragen van onze klanten over de slotenservice. Die vragen beantwoorden we natuurlijk graag, en we willen het nog wat makkelijker maken door in dit blog antwoord te geven op de meest veelgestelde vragen.

Kan ik de slotenservice altijd bellen?

Ja, onze slotenservice is 24/7 te bereiken. Het afbreken van de sleutel in het slot, het verliezen van de huissleutel of een inbraak kan namelijk altijd voorkomen. U heeft dan snel een slotenmaker nodig. Wij staan over het algemeen al binnen 30 minuten bij u voor de deur om u te helpen. Bel hiervoor naar 06-24680255.

Wat moet ik doen als mijn sleutel in het slot afgebroken is?

Veel mensen raken in paniek wanneer hun sleutel in het slot afgebroken is. Zij gaan dan zelf aan de slag om het stuk afgebroken sleutel eruit te halen. Dit is niet verstandig. U kunt namelijk verdere schade aan het slot aanrichten. Bel in plaats daarvan meteen de slotenmaker. Wij zorgen ervoor dat u snel weer naar binnen kunt, en richten daarbij zo min mogelijk schade aan aan het slot.

Wanneer kan ik de spoedslotenmaker bellen?

Het voorbeeld van de afgebroken sleutel is een situatie waarin u een spoedslotenmaker kunt bellen. Andere voorbeelden zijn:

  • Wanneer u uw sleutels verloren heeft
  • Als uw huissleutels gestolen zijn
  • Wanneer u zichzelf buitengesloten heeft
  • Als er in uw woning ingebroken is, of als er een poging toe gedaan is waarbij schade aan het slot is ontstaan
  • Als de sloten van uw auto niet meer open gaan, of wanneer u zichzelf buitengesloten heeft van uw auto.

In welke situaties moet ik mijn slot laten vervangen?

De meest voor de hand liggende redenen om uw slot te laten vervangen, is wanneer uw huissleutels gestolen zijn. Maar er zijn ook andere situaties waarin het vervangen van de sloten verstandig is. Als uw sleutels kwijt zijn, kunt u de sloten ook beter laten vervangen. Ze kunnen namelijk zomaar in de verkeerde handen vallen. Ten slotte is het verstandig om uw sloten te vervangen wanneer ze verouderd zijn. AS Slotenmaker plaatst altijd veilige nieuwe sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer vragen? Neem contact op!

Heeft u verder nog vragen voor onze slotenmaker? Neem dan contact op! Ook wanneer u (met spoed) onze slotenservice in wilt schakelen, kunt u ons bereiken. U kunt hier op de site een bericht achterlaten via het contactformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-24680255 of een mail sturen naar info@albinasecure.nl. De slotenservice van AS Slotenmaker is 24/7 te bereiken!

Call Now Button06-24680255